Fitnessmorsan,  Raw Motion

Vem är dum, jag eller maskinen?

Ambitionen var på topp idag. Skulle träna så rumphelvetet inte hade något annat val än att bli stor, större, bäst. Hade siktat in mig på lite olika övningar och tänkte att jag börjar med lite halvjobbig vikt och ökar på tills jag inte orkar rubba skiten en millimeter. Funkade alldeles utmärkt bra tills jag kom följande. Jag kan för mitt liv inte förstå hur jag göra för att få det undre repet/snöret att ta av vikterna och inte bara så att det övre repet/snöret (som en tränar armarna med) är kopplat till vikterna. Förstår ni problemet?


Här skulle jag infoga en film men den vägrar så jag visar med den här bilden istället.

Inte fanns det någon instruktion för dumhuvuden heller, så jag fick improvisera med en annan typ av maskin-grej-ställning. Det var också jobbigt men långt ifrån optimalt. Avslutade med att bevisa för mig själv att jag håller på att bli en jävel på armhävningar. Hemma ska jag stretcha utav bara helvete så jag blir pyttelite smidigare och sen i vår ska jag anmäla mig till ett hinderbanelopp.

Det kanske kan vara på sin plats att jag anmäler mig till någon problemlösar-grej med. För den här skiten gör mig galen! Förlåt för att jag svär så mycket förresten, det tyder tydligen på dåligt ordförråd har jag hört.
Jag drar en snabb gissning att hjärnan tar en snabbsemester när jag blir upprörd = dåligt ordförråd = svär.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =