Kalasvardag,  Workmode

Vecka 39

Vilken bra vecka det har vart hörrni. I måndags drog jag och Colin till Amelia och grabbarna efter jobbet och lekte en stund innan middagen. Fördelen med att sluta jobbet så pass tidigt, att en hinner leka med sina kompisar. Även om jag älskar att jobba är det lätt att glömma bort att vara social med sina vänner också. Det är så mycket som ska hinnas med på helgen, att jag liksom mest slutar med att göra ingenting.

På kvällen bjöd Amelia på bio, vi såg en romantisk komedi, typ. Vi ville inte se nåt action, pangpang eller nåt där en var tvungen att tänka så hjärnan knakade. Nåt lättsamt var vi rörande överens om. Jag har ingen aning om vad filmen heter. Har i ärlighetens namn kollad på SF’s hemsida lite och lyckats bli ganska irriterad för att jag inte hittar någon flik med ”alla jävla filmer som visas på bio denna månad, inte bara idag”. När jag sedan försökte gå igenom dag för dag för att se om den bara visades någon speciell dag så hängde sig hemsidan ungefär fem gånger innan jag gav upp och bestämde mig för att aldrig mer gå på bio. Lite drastiskt kanske, men ändå. Det var mysigt att gå på bio iaf, bara göra nåt lite själv och inte tänka på nåt. Tack Amelia!

Redan dagen efter bokade vi in en uppföljning i form av frukost till dagen efter. Jag har börjat 11 på onsdagar ett tag så en frukostdejt innan jobbet är ju perfekt!


Strike a pose liksom. Om ni har Instagram och gillar inredning och design bör ni följa Amelia om ni inte redan gör det. Hon heter myinteriorvein. Går även utmärkt bra att klicka på namnet för att komma direkt till sidan!

♕♕♕

Haley-veckan är redan över. Den här veckan har hon vart hemma mer än vanligt, annars är hon gärna hos kompisar varje vaken sekund. Men nu, trots att hon vart hemma mer, känns det som att det gick sååå fort. Vips, och så åkte hon till pappa igen.

Ni med barn i hänga-hos-kompisar-åldern, hur mkt får dom vara borta/hänga med kompisar?
Vad är rimligt. Jag vill inte behöva begränsa hennes fritid men ibland blir jag på riktigt ledsen över att jag knappt hinner träffa henne mer än tandborste-tjatet.

♕♕♕

Haft lite av en mysvecka på jobbet som avslut innan jag beger mig mot nya äventyr. I onsdags hade vi besök av en person som kom och lagade kantarellsoppa (MUMS!) samtidigt som jag vevade ihop en tårta. Det blev fullt runt bordet och det är verkligen så himla trevligt att samlas kring mat tycker jag!


Gick bananas med fotoredigeringen. Ser ni vilka jag klistrat in mitt ansikte på?

Dagen efter insåg jag att det blivit ett paket hallon kvar från tårtbaket, så jag slängde ihop en paj på hallonen ihop med lite jordgubbar som jag hittade i frysen. Har länge funderat över om vaniljsåsen i kylskåpet tillhör någon. Nu blev den allmän egendom. Det är krångligt det där när så många delar kylskåp, vad är vems och vad är allas? Efter några veckor anser jag att allt är allas, annars blir det ändå bara dåligt. Bättre att någon blir glad än att fullt duglig mat ska kastas.

Min sista dag skulle ha vart igår torsdag eftersom att vi inte har öppet på fredagar. Efter torsdagspajen åkte vi till simhallen och simmade. Han hann simma tre längder (75 meter!) innan poolen behövde utrymmas då någon stackare lyckats kräkas i poolen. I samma sekund som jag hörde ordet kräk så nästan SPRANG jag på vattnet upp ur poolen. Bara tanken på att bada i kräkvatten.. Rysningar!


Här är jag när jag vill visa min fin avslutningspresent jag fick från mina kollegor.
En fin ljuslykta (sånt kan en inte ha för mkt av!) med massa hjärtan på. GULLIGA! <3

Då städpersonalen på jobbet vart sjuka länge och huset behövde saneras från golv till tak så åtog jag mig uppgiften att städa hela byggnaden idag. Haley hade lovdag från skolan så hon fick hänga med och pyssla medan jag städade i flera timmar. Jag trodde hon skulle ledsna till slut men när vi skulle åka hem fem timmar senare var det ändå med lite motstånd att lämna vårt fina pysselrum. Hon har gjort nyckelringar, lekt med limpistolen, gjort vykort och målat teckningar. Rena drömmen att komma till någon annans pysselgrejer!


Nu är det i alla fall städat och låst. Tack och hejdå Stegen!

♕♕♕

Avslutar kort med en bild på Sanna när hon håller upp en flaska med Audi-vin som vi delade på i onsdags kväll. Ute på min trapp faktiskt. Gick i en jävla fart. Man kan säga att vi typ har svart bälte i att dricka rödtjut! Det är högst oklart varför en får en flaska rödvin när en köper bil, men tack ändå. Nu kan Sanna köra oss till Göteborg till vårt trapp-rejs och så har vi fått skvallras lite och testa om vi fortfarande var bäst på att dricka vin. Och det var vi ju uppenbarligen.

♕♕♕

Är det ens någon som orkar läsa hela vägen ner hit? Lämna en kommentar så skickar jag en nakenbild på sms.

25 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 4 =