Uncategorized

Tomb Raider goes Hunger Games med gamla vänner..

Skrev igår ett inlägg om min födelsedag och att jag saknade några av dom människorna jag hade i mitt liv när jag var arton. Den lilla tankebubblan satte visst fart på min drömvärld. Hur kommer det sig att en kan drömma så sinnessjukt konstiga grejer? 

I min dröm inatt sprang jag omkring i en Tomb Raider-inspirerad look, med hölstret på låret och såg badass ut. Det hela utspelade sig i ruinerna av en massa höghus, vissa hus stod kvar (jag gömde mig bland annat högt uppe för bästa skottlinje) men mest var där förstörelse. Runt om fanns bara mörka labyrinter som ledde tillbaka till ruinerna. Alla hade vi vapen att försvara oss med, men inga vapen var dödliga. Det var mest som ett övervakat test. Övervakarna samlade information om pågående relationer, hur dom påverkades av krigsmiljön och hetsen. Slängde in gamla fiender, ex och någons kompis pappa. Allt för att se hur paktbildningar skulle uppstå och vilka som skulle ty sig till varandra per automatik.

Några människor i drömmen har vart väldigt avgörande i mitt liv så det var inte konstigt kanske att dom dök upp, men även bekanta ansikten som jag inte kan sätta namn på fanns där. Det fanns också helt okända såklart, men dom hade mindre betydande roller i drömmen. 

Jag drömmer ofta knäppa grejer och det är inte direkt ovanligt att jag vaknar upp och är förvirrad för att jag tror att jag vart vaken hela natten. Även fast drömmarna är knäppa fattar jag inte just där och då att jag bara drömmer utan tror att alla i min närhet har gått bananas och blivit helknäppa.

Har vi någon drömtydare på tråden? 
Betydde nattens dröm något? Eller räckte det med att jag kollade i fotolådan här om dagen och igår bara nämnde folk utan namn för att fantasin ska sätta sprätt på sig själv?

6 kommentarer

 • 0mniartist

  Excellent post. Keep posting such kind of info on your site.

  Im really impressed by your blog.
  Hello there, You have done a great job. I will
  certainly digg it and for my part recommend to my friends.
  I’m confident they will be benefited from this website.
  0mniartist asmr

 • asmr on

  Please let me know if you’re looking for a author for your blog.
  You have some really great articles and I think I would be
  a good asset. If you ever want to take some
  of the load off, I’d really like to write some content
  for your blog in exchange for a link back to mine.

  Please send me an email if interested. Thanks!

 • dating sites was

  Howdy! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website?
  I’m getting tired of WordPress because I’ve had
  problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform.
  I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 10 =