Uncategorized

Testar badkläder och simmar 500 långsamma meter.

Tillsammans med mina fantastiska vänner Sanna och Carro skall jag i sommar delta i minst ett men troligen två triathlon. Det skall alltså springas, simmas och cyklas. Till historien hör att jag mest sjunker när jag försöker simma, är väl okej men inte jättebra på att springa och jag har bara en gammal tantcykel utan växlar.
Men jag tänker att det ska minsann inte hindra mig!

Idag hade vi i alla fall en tidig dejt i simhallen. Vi motionssimmade 500 meter. Jag sjönk inte och drunknade alltså inte en enda gång. Jag är imponerad över min egen insats. Jag kanske måste lära mig simma lite snabbare, och i verkliga livet kanske vi ska simma längre än 500 meter, samt att det inte finns någon kant att hänga på i en sekund innan jag vänder.. Men för att vara första gången på evigheter som jag simmar måste jag ändå säga att jag är nöjd!En jobbig grej med att hänga på ställen där en ska bli blöt är det återkommande problemet med vad en ska ha på sig. Badkläder känns ju lämpligt. Men jag känner mig bekväm i väldigt få kläder där jag ska visa så stor del av kroppen naken. Jag vill kunna ha färgglada, coola och uppseendeväckande baddräkter, söta triangeltoppar och piffiga trosor, men jag är inte alls lika bekväm i min kropp som jag var för tio år sen.

Jag var dock lite modig och testade en baddräkt igår. Den var randig, öppen i ryggen, perfekt över bysten.. Men jag vill inte att rumpan ska ramla ut så mycket. Och jag vill inte förstärka bilden av mina ständigt blobbande lår. Så det slutade med att jag insåg att jag inte vill vara cool och häftig. Jag vill helst vara osynlig på stranden i sommar. Går det att ordna?

Jag gillade baddräkten och färgen samt mönster.
Kroppen den sitter på är jag mindre nöjd med.
Kände mig som en fjortis-wannabe. Haha..15 kommentarer

 • P

  Jag gillar baddräkter på andra men själv känner jag mig så tantig o tjock i dem. Min rumpa ser enorm ut, inte på ett bra sätt. Och jag har dessutom no boobs så ser ut som ett barn i baddräkt. Men gillade den på dig. Du borde köpt den om du inte gjorde det!

 • g of

  Incredible! This blog looks just like my old one! It’s on a totally different topic but
  it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!

 • cheap flights

  Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year
  old daughter and said ”You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed.
  There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell
  someone! 3aN8IMa cheap flights

 • 0mniartist

  Excellent goods from you, man. I’ve be aware your stuff previous to
  and you are just too excellent. I really like what you’ve obtained right here, really like what you’re stating and
  the best way wherein you say it. You make it entertaining and you still care for
  to keep it sensible. I can’t wait to read far more from you.
  That is really a wonderful web site. asmr
  0mniartist

 • asmr https://0mniartist.tumblr.com

  Do you mind if I quote a couple of your articles
  as long as I provide credit and sources back to your site?
  My website is in the exact same niche as yours and my visitors would certainly benefit from a lot of the information you provide here.
  Please let me know if this alright with you. Many thanks!
  asmr 0mniartist

 • of gamefly

  I think what you said was actually very logical. However, what about
  this? what if you added a little information? I am not saying your content is not good.,
  but suppose you added something to maybe get people’s attention? I mean Testar badkläder och simmar 500 långsamma meter.
  – RockonKela is kinda vanilla. You ought to look at Yahoo’s home page and see how they write article headlines to
  get viewers to click. You might try adding a video or a
  pic or two to get people excited about everything’ve
  got to say. Just my opinion, it would bring your posts a little bit more interesting.

 • tinyurl.com

  Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is fundamental and all. Nevertheless just imagine
  if you added some great photos or videos to give your posts more, ”pop”!
  Your content is excellent but with pics and video clips, this website could undeniably be one of the very best in its field.
  Excellent blog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =