Uncategorized

Skithusproblematiken kvarstår

Det finns något som jag kan äta i mängder. I alla dess former. Kok, stekt, klyftor, friterad eller som mos. Jag pratar förståss om potatis. 


Potatis är också det som är mest mättande av typ allt du kan äta. Fakta för att stödja upp detta påstående kommer att inkluderas senare, när jag slutat sitta på toaletten och skriva. 
Red: Jag kollade upp det där med potatis och hittade ingen stensäker källa. Vad jag där emot hittade var att potatis tydligen har en mättnadsindex på 323, vilket var betydligt mycket mer än något annat i listan. Länk till denna ”fakta” hittar ni här: http://xn--kalorirknare-mcb.se/mat-som-mattar-men-med-fa-kalorier/

Så, om man inte bajsat på två dagar och har så ont i magen så man gråter.. Hur smart är det då, tror ni, att vräka i sig hemmagjord potatismos? Svaret är: INTE ALLS SMART! Nu mår jag utan tvekan ännu sämre! Det bubblade till i magen, jag sprang lycklig och satte mig på porslinsguden men ack.. Det var en elakartad fis som lurades med mig. Luktade för visso som den var nyligen hemkommen från en smutsig musikfestival, vilket kan få vem som helst att tro att magen har mer att bjuda på, men förutom förpestad luft är magproblematiken den samma. 

Kan man överdosera Laktulos?
Förutom att man kanske bajsar suuuupermycket.. Vad kan hända?
Red: Har läst fass nu. Det står ingenting om vad som händer om man tar för mycket, gissningen är dock att inget direkt händer. Utan att max är max och sen får jag vänta till imorgon och ta mer då eller eventuellt besöka herr doktorn. 

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 13 =