Uncategorized

Projekt: Rensa garderoben!

Glädjebittert igen..
Lagade mina favvojeans som hade universums största hål i grenen. Dom här jeansen har alltid suttit som en smäck (efter nån timme när jag gått i dom så dom töjts). Nu sitter om.. Inte alls. 

Och så här är det ju såklart med dom flesta kläderna i garderoben nu. Det är för visso hysteriskt roligt att köpa nya kläder, men jag har inte riktigt råd. Jag ska i alla fall börja med att rensa. Det är ingen idé att ha hela garderoben full med kläder som jag ändå inte kommer att sätta på mig!

Nu till min fundering: Vad MÅSTE en ha i sin garderob? Finns det några bas-plagg som en inte kan leva utan? Någon extra grej som jag missat som skulle piffa livet lite extra?

27 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + 7 =