Uncategorized

Men JA! Jag har tränat, massor med rumpa och armar!

Trots en konstant känsla av blah i kroppen har jag tvingat mig till gymmet tre gånger denna vecka. Måndag, onsdag och torsdag morgon. Det har gått över förväntan och nu börjar det bli roligt igen. Det är banne mig aldrig riktigt kul att starta, denna gång har det mest känts som att folk tittar på mig, som att jag bara gör fel och som att inget blir riktigt bra.

Min granne Jenny tipsade mig att jag skulle öva in ett gäng övningar och liksom repetera dom varje dag tills jag verkligen kan dom. Och sen bara öka på en eller två övningar i taget. Sagt och gjort. Jag fortsätter nöta samma grejer, och så avslutar jag med att testa något nytt när jag börjar känna mig lite varm i kläderna.

I måndags tränade jag själv. Testade att ha hörlurar i och höja musiken. Det gjorde att jag orkade ge mycket mer, eftersom att min egna andhämtning liksom inte skrämde mig.
I går fick jag med mig Marie. Hon visade mig lite nya övningar med hantlarna. Hur schysst är inte det att ha en egen PT med sig 😉
Idag fick jag med mig Sanna till gymmet. Jag fick dessutom ta kort på henne. Jag sa inte att jag skulle lägga upp den här men.. Nu gör jag det ändå.

Alla mina träningskompisar är SÅ grymma! Ibland tränar vi hop, ibland puschar vi varandra och andra gånger ser jag hur någon springer förbi utanför. Eller Jessica som inte tränar med oss men som också har kommit igång och är skitduktig. När jag känner mig låg eller dålig så hämtar jag inspiration från dom!

Om någon som tränar läser det här och vill ha en puschig polare att träna med, hör av er!

Jag: ”Testa den där, jag brukar slänga upp pattarna
ovanför kanten och orkar inte med några vikter..”

Den här rackarn har handtag för båda händerna, vilken
smart liten uppfinning. Åtta kilo är perfekt just nu!

Jag var faktiskt trött och svettig men filtret suddade bort det..

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =