Vad blir det för mat,  Workmode

Lunch: Värmer min mat på grillen

Hittade den här bilden från tidigt i somras.
Problem är till för att lösas, har jag lärt mig, och värmde min matlåda på grillen när det inte fanns någon fungerande micro. Mat som ska vara varm smakar sällan gott kallt.
Kyckling och sötpotatis.

Idag är det förresten måndag och vi är tillbaka i verkligheten.
Jag jobbar. Colin tillbaka på förskolan i en grupp för större barn. Haley börjar 3e klass. Mathias jobbar vidare han med. Den enda som inte påverkas nämnvärt är katten som väl bara ligger och latar sig i en skogsdunge som vanligt.

Det bästa med vardagen är i alla fall att det kommer rutiner in i livet igen. När vi är lediga är det ingen ordning på någonting. Men ikväll ska det lagas matlådor, planera gymbesök, skriva ner allt viktigt i kalendern och sånt där. Nu får hösten komma. Jag älskar sommaren men kan acceptera att vardagen och hösten behöver sin plats dom med. Dessutom kan vi börja elda i kaminen, ösa på med tända ljus och glida runt i onepiece. Det är faktiskt ganska nice det med!

34 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 2 =