Livet i mjukisbyxor

Jag har äntligen blivit min egen!

Hela det här året har gått ut på ungefär en grej: Gör det du vill göra!
Jag har tidigare tyckt att det verkar onödigt att lägga ner tid på att skapa en egen .com-adress, även fast det är vad jag alltid har velat ha. Det ska kännas som att bloggandet ”är riktigt” liksom. www.rockonkela.com. BAAAAM!

Nu när jag detta året har bloggat lite löst på healthyinsweden.blogspot.com har jag ändå haft runt 500 besökare om dagen när jag väl har vart aktiv och skrivit. Och ärligt talat, vem skriver för att sen inte vilja bli läst? 500 klick kanske inte låter så mycket, men för mig är det jättestort och superkul. Jag kan med handen på hjärtat säga att en av dom sakerna jag älskar mest och tycker att jag gör bäst är att skriva. När andan faller på och jag lyckas ta mig tid vill säga. Så varför inte ge mig själv i present en egen domän? Sagt och gjort, var så god Kela, här återupplivar vi det som känns mest rätt. Rock on ba’!

Under tiden som jag försöker klura ut hur jag flyttar min gamla blogg samt dess inlägg till denna adress kan väl ni ta er tid och skriva några peppande ord och kärleksförklaringar, berätta om era bästa höst-överlevnads-tips samt skicka inbjudningar till mysiga höstmiddagar i kommentaren här nedan. Okej? Tack snälla. Ni är bäst!

Det här är en bild från i våras. Outfiten är dock den samma. Mjukisbyxor i mitt hjärta!

17 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =