Uncategorized

Helgen, vecka 13

Först tyckte Mathias att jag skulle följa med på AW. Jag frågade om barnvakt. Det gick bra, dock var det familjemedlemmar sjuka. Sen blev familjemedlemmarna tyvärr sämre och vi var därför inte så sugna på den aktuella barnvakten. Därför ställdes AWn in för mig. Men så mitt på dagen hade våra vänners barnvakt, aka SuperFarmor, erbjudit sig att ta Colin också. Så då slutade det med att det blev AW för oss båda ändå.
AW är alltså en cool förkortning av After Work, annars även kallat ”vuxendisco efter jobbet”. Det är dansant musik, snacks och läsk i mängder. Alltså disco.
Vi siktade in oss på BJ där det ryktades om att vara 28+ fram till 22. Lagom för oss som annars känner oss som ett gäng vilsna dinosaurier i lokaler där väldigt unga människor tycker om att trängas. När vuxendiscot stängde drog vi vidare till La Parilla. Sköna soffor, musik i samtalsnivå och ingen att trängas med. Min typ av häng!
Skålar med en lättöl. Så som dinosaurier på disco gör?

Kaffe, det är viktigt att dricka kaffe. Även kvällstid.
Påminn mig förresten om att beställa linser,
och köpa nya mindre töntiga glasögon. Tack.

Kaffe i jättesmå glas med grädde på toppen.
Som en espresso med extra allt.

Dagen efter spenderade vi i varsin soffa, turandes om att leka med Colin samt att titta på tre filmer. Vi åt pizza, snacks och drack läsk. Helt utan att tänka på figuren. (det är inte sant, jag hade lite slusk-ångest men låtsades om att inte ha det).

Denna pizza:
Fläskfilé, banan, ananas, jordnötter och vitlökssås.

Det var snudd på att jag växt fast i mina pyamasbyxor när vi äntligen tog oss i kragen och gick till våra vänner. Med betoning på gick, Colin skulle bestämt gå hela vägen, och om det tar lång tid annars så är det ingenting mot hur långsamt han går om det ligger maskar lite titt som tätt på gångbanan..

”Hej masken”
”titta, DÄR är en mask.. titta DÄR är en mask till”
”mamma.. TITTA! EN MASK!”.

Det här är min fina kompis Amelia!
Hon har svart bälte in heminredning.
Följ henne på insta: Myinteriorvein.

Till maten, som dagen till ära var miniburgare, bjöds det på vuxensaft och kaffe med extra allt. Fast idag serverades kaffet i stora glas. Det är skillnad på kaffe på krogen krogen och kaffe hemma hos kompisar. 

Colin gjorde precis som vanligt och rev ut varenda liten pryl i leklådorna på Ollies rum. Det är faktiskt lite skäms-varning. Iofs minns en ju när en själv var hos kompisar och spanade in deras leksaker och allt var så mycket roligare hos någon annan.. Men ändå.

Det blev en tidig kväll som avslutades hemma i soffan, framför en film till. Jag försökte verkligen hålla mig vaken men efter ungefär halva (vild gissning?) så orkade jag inte stå emot John Blund.

I söndags dejtade vi med Amelia, Trevor och barnen igen. Papporna jagade barnen i lekparken medan mammorna satt bredvid och drack kaffe. Det brukar alltid vara jag som springer och jagar och leker men det var faktiskt ganska skönt att sitta bredvid och bara se på.

Jag blir snurrig bara av att titta på när någon blir snurrad
i den där hemska lilla (mens)koppen..

Hetsade ankorna lite.
”Nej, du får inte krama änderna!”

Vi åt lunch på Chop Chop. Handlade underkläder på Gränby (köpt min första bh sedan operationen, yay!) och sen vidare hem och landa i soffan igen. Egentligen skulle jag och Carro ha börjat dansa salsa på söndagen, men första lektionen blev inställd pga sjukdom. Jag var sååå taggad, men det är bara att tagga om.

Helgen avslutades med att Colin dekorerade hela
vardagsrummet med pärlor. Tack Colin!

Så, vad har ni gjort i helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 6 =