Uncategorized

Har jag slutat vara fröken Healthy?

..har jag det?
Bestämt mig för att ostbågar ju är livet och att så länge läsken heter något som rimmar väl med ”minimalt” så är det fritt fram att hälla i sig mängder. Köpt en extra skön kudde till soffan och plöjt serier på Netflix samtidigt som navelluddet samlats till ett jättelager. Det är ju ändå så tråkigt, jobbigt och svettigt att träna. Och att hålla sig till en ordentlig kost.. Nä fy bubblan.

Eller inte va?

Sanningen är att jag äter bättre och tränar mer än någonsin innan. I kombination med det har jag jobbat mer än innan, umgåtts mer med vänner och liksom njutit mer av livet. Så passionen att skriva har hamnat lite i skymundan. Det gör ju det ibland, att det där en måste göra liksom hamnar före det en kanske vill göra. Jag vill ju för visso göra allt det andra med men här har det handlat om prioriteringar. 

Om någon undrar vad jag gör i skrivande stund så står jag upp i köket. Med datorn på köksbänken, eftersom att jag varken vill sitta eller böja mig nämnvärt. Jag har nämligen gått en andra omgång med brun utan sol. Förra omgången (som jag gjorde i förrgår) vart helt okej, om man gillar att vara fläckig på benen och sådär, och denna gång tänkte jag försöka jämna ut. Hur jag än försökte fick jag en stor rund vit fläck på ryggen. Jag tror att det har jämnat ut sig, med hjälp av min dotter som skrattade rätt gott åt hur ”dum” jag såg ut.

Samtidigt som jag står och väntar på att tiden ska gå i köket dricker jag vatten. Inget mer fancy än så, eftersom att jag tillsammans med mitt crew har gått all in denna månad med träning och kost. Inget alkohol eller socker för oss. Vi har alla olika mål, men använder oss av ungefär samma grund för att nå dom.

Det är svinkul, asjobbigt men ändå SÅ peppande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − 2 =