Uncategorized

Handen upp alla som vill sova mååånga timmar!

Nä men vad bra att jag fick en allergisk reaktion och blev tvungen att ta allergitabletter. Och att jag blev hysteriskt trött, och inte kunde låta bli att somna mitt på dagen..

Då fick jag ju en anledning till att sitta klarvaken 23.20 en fredagskväll med lite te och orken att maratontitta på en serie som Mathias tycker att jag ska se..

Jag är inte en nattmänniska alls, önskar ibland att jag var det. Stör mig mest på att jag är vaken nu och inte kommer kunna sova på läääänge. Tänker på konsekvenserna, att jag vilket som måste upp tidigt för att Colin går upp tidigt. Det blir liksom aldrig riktigt värt det att vara uppe länge för det straffar sig det första som händer dagen efter.

Colin har haft en inbyggd väckarklocka sedan han föddes. Två gånger i hela hans 2,5år långa liv har han sovit längre än mig på morgonen. Två gånger! Båda gångerna stod jag bara bredvid sängen och gapade av förvåning, oförmögen att ens njuta av stunden om att få vara vaken själv en stund på morgonen. Jag är för visso inte synsk och kan inte veta säkert, men jag tänker ändå riva av en ganska kvalificerad gissning om att han inte kommer sova överdrivet länge imorgon (snittar på att vakna vid 7-tiden numera, ändå rätt sent om ni frågar oss).

Jag är en sån där person som nog skulle behöva åtta timmars sömn. Jämt. Minst. Och även om jag somnade inom två minuter skulle jag inte få sova tillräckligt. Jag har alltid hört att vuxna behöver mindre sömn än barn.. Stämmer inte på mig! Att sova halva dygnet hade vart guld.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 4 =