Uncategorized

Fyra veckor över, nu återstår ”tills vidare..”

Mina första fyra veckor är över.. 
..men det var alldeles för kul och gav alldeles för bra resultat för att jag ska ge upp och börja äta rostmackor och hinka oboy på morgonen samt äta ostbågar till Netflix varje kväll.. 

Kul notis:
En kollega frågade mig om jag förvandlats till ”Sporty Spice” eller nåt (och syftade på mina adidasbyxor jag glider omkring i jämt), varpå jag lite glädjebittert svarade att mina andra byxor har blivit för stora! 

Så här fortsätter resan med gröt och ägg till frukost. Saningen är att det måste varieras lite med smakerna för att inte bli kräkstopp ända upp i halsen. Inte för att det inte smakar bra, utan mest för att det blir lite mycket samma lika och jag uppskattar väl egentligen att variera mig mer.

Igår kväll dejtade jag för övrigt grannen på gymmet. Kvällen till ära körde vi lite armar. Direkt efter kändes det som att mina armar hade gått och lagt sig medan resten av kroppen var vaken. Klockan hade passerat nio när vi var där och det var därför inte speciellt mycket folk. Vi lämnade faktiskt stället sist. 

Det var nåt speciellt med att ha hela stället för sig själv, med en kompis som man kan vara avslappnad med och som liksom är där av samma anledning som en själv. Det var länge sedan jag kände mig så pass avslappnad på gymmet. Trots att jag tränat regelbundet i ett halvår nu så lyckas jag ändå alltid känna mig lite osäker, men igår var det helt annorlunda. Det blir bara roligare och roligare att vara där! Testade på nya övningar jag vart för feg för innan och det var som sagt sjukt kul!
Dagens matintag hittils:
Gröt med minimjölk och ägg till frukost.

Supermini Keso med hallon till mellanmål.

47 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 1 =