Girls on tour

Framme och installerade!

Framme i Glenn-stad. Hotellet var lätt att hitta, parkeringsgaraget stod på lagom bekvämt avstånd, precis runt hörnet finns ställen som serverar både alkohol och goda saker att äta. Men vi får heller inte glömma att hotellsängen tack och lov verkar skön samt att det finns möjlighet att beställa en lånekudde som en sedan kan köpa om den passar en i smaken. Funderar över om jag är en person som skulle uppskatta en supermjuk med dun eller en lite högre med stöd för nacken.

Förklaring till bilderna nedan:

1. Vi glider in på donken-parkeringen och parkerar bilen. Äter mat, får lite ont i magen och inget är väl direkt märkvärdigt med det. När vi kommer ut inser vi att Sanna lyckats ta upp tre parkeringsplatser med sin lilla dunderblixt. Det råkar nämligen vara så att vi visst parkerat lite.. fel. Det här orsakade tydligen förvirring hos andra som skulle parkera så snart såg hela parkeringen ut som en scen ur vila västern.

2. Vi har installerat oss på rummet och tänkte fira vår ankomst med ett glas rött innan vi går ut och letar reda på ett ställe som serverar någon typ av mat. Helst inte en snabbmatskedja, det var sista gången på mycket länge som jag hånade min mage genom att tvinga ner donken-käk i den.

3. Vi hittade ett Pinchos-ställe som stavade lustigt. Typ Pinchooooiziooooozzzzz. Eller nåt. Jag uppskattade stället extra mycket för att ostbitarna var supertjocka och jag betalade bara FEM kronor för ölen. Jävla succé. Nästa gång jag åker till Göteborg ska jag gå tillbaka och beställa tjugo öl bara för att jag vill känna mig cool, bjuda hela lagret runt och skrika ”Ale is on me!”.

Fredagskvällen slutar i lagom tid, vi har saker att göra imorgon också.

25 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 2 =