Fitnessmorsan

Filmen är uppe!

Den är här! Filmen ligger uppe på min kanal (det heter tydligen så, jag har läst på nu!). Nu så här i efterhand när jag sitter och tittar på filmen och klipper tänker jag bara ”vad fan gör jag där? åk hem och andas för fan!”. Men vi hade faktiakt åkt i flera timmar för att komma dit. Jag hade spenderat flera timmar i badhuset för att få ordning på simningen så att jag inte skulle sjunka som en sten. Jag hade liksom bestämt mig, så jag gav inte upp i första taget. Det är en bit in i cyklingen som jag börjar bli kissnödig och undrar om jag ska kissa cyklandes eller vad fan jag ska ta mig till.. Då börjar jag ge upp på riktigt. Men det är ett senare klipp. Ni får hålla till godo med det här.

Länk: https://www.youtube.com/watch?v=gMACkCw0lLM&feature=youtu.be

Obs, sa jag det tidigare kanske? Men jag har inte klippt film förut. Och jag sitter halva tiden och svär för att jag har högre ambitioner än vad iMovie erbjuder så jag nöjer mig med det där tråkiga bara för att. En kurs hade suttit fint, tills dess.. Njut av mitt stånkande och stönande. Ni får liksom lida med mig. Tack!

6 kommentarer

 • cheap flights

  First of all I would like to say superb blog!
  I had a quick question which I’d like to ask if you don’t mind.
  I was curious to know how you center yourself and clear your head before writing.
  I have had difficulty clearing my mind in getting my ideas out there.
  I do take pleasure in writing however it just seems
  like the first 10 to 15 minutes tend to be lost just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints?
  Cheers!

 • web hosting

  Wonderful work! That is the type of information that are supposed to be shared around the net.

  Shame on the search engines for not positioning this submit higher!
  Come on over and talk over with my website . Thanks =)

 • asmr https://0mniartist.tumblr.com

  I don’t know if it’s just me or if perhaps everyone else
  experiencing issues with your website. It looks like some of the text within your content are running off
  the screen. Can somebody else please comment and let me
  know if this is happening to them as well? This may be
  a problem with my web browser because I’ve had this happen previously.
  Thanks asmr 0mniartist

 • in gamefly

  Have you ever considered writing an e-book or guest authoring on other websites?
  I have a blog based upon on the same information you discuss and would love to have you share some stories/information. I know
  my viewers would appreciate your work. If
  you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 17 =