Kalasvardag

Fest med tjejtema

Födelsedagsinbjudan. Temafest. Girls night.

Bella bjöd in till födelsedagsfirande. Temat var tjejkväll. I beskrivningen stod det att alla skulle vara tjejer och att alla skulle gå all in. Jag tänkte att nu jävlar ska jag vara mer än jag brukar. jag köpte en sån där leopardmönstrad kroppsstrumpa i sammetslent tyg. Färgade håret chockrosa och tog mina horigaste knähöga skor till.

Hade så sjukt höga förväntningar på mig själv. Slå klackarna i taket och bli full som en kanonspruta. Kanske myshångla med mig själv i städskrubben och sen ringa hem till Mathias mitt i natten och kärleksförklara mig och säga att jag gått vilse eller så. Att han måste hämta mig och svamla nåt om borttappade kattungar eller så.

Men jag var inte riktigt där. Jag hade partyfeeling men ingen all-in-eller-ingenting-feeling. Så jag såg mig själv besegrad och blev hämtad av Mathias vid midnatt. Ni vet då ungdomarna går ut och roar sig. Då åkte jag hem. Sen sov jag gott hela natten och vaknade i god tid morgonen efter och hade sovit ut. Det är bra jävla gött att vara vuxen och ha livet stabilt emellanåt.

Allt väl förutom att det inte var fullt lika roligt att vakna med chockrosa hår som det var att gå på fest med chockrosa hår.. Så atte.. Alla tips på hur jag fortast blir av med färgen mottages tacksamt!

6 kommentarer

 • 0mniartist

  I love your blog.. very nice colors & theme.
  Did you make this website yourself or did you hire someone to do
  it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to find out where
  u got this from. many thanks asmr 0mniartist

 • asmr it

  Wonderful beat ! I would like to apprentice while you
  amend your website, how could i subscribe for a blog web site?
  The account helped me a appropriate deal. I have been a
  little bit acquainted of this your broadcast offered brilliant clear concept

 • tinyurl.com

  Undeniably consider that which you said. Your favorite reason appeared to be on the web the easiest thing to
  be mindful of. I say to you, I certainly get irked whilst other
  folks think about issues that they plainly don’t know about.
  You managed to hit the nail upon the highest and outlined out the whole thing with no need side-effects
  , folks could take a signal. Will probably be again to get more.
  Thank you

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + tjugo =