Fitnessmorsan,  Raw Motion

Du måste testa Jennys muskelpass!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gårdagens status var ”trött”. Normalt sett brukar det vara Colin som knappt håller sig vaken till middagen, men igår var det min tur. En jättevåg av trötthet sköljde av mig och efter middagen la jag mig i soffan för att kunna ”smygsomna” lite. Dock hade jag två hökar över mig, en sambo som sa att det var för tidigt att sova klockan fem, och en son som prompt skulle sitta i soffan där jag låg i vägen. Det faktum att jag hade parkerat hela min kroppshydda på den pyttelilla plats som Colin tänkte sitta på gjorde att han utbröt i ett sånt där berömt jag-är-för-trött-för-att-vara-trevlig-utbrott. Utbrottet där emot gjorde att jag smög iväg till min favoritplats i hemmet, nämligen sängen. Det verkade visst vara så att jag inte smög iväg helt obemärkt för ungefär en sekund senare låg Colin bredvid mig i sängen och Mathias nattade oss båda.

Till min egna stora förvåning somnade jag inte. Istället var det som att jag la mig själv på laddning. Så 20.45 stod jag redo utanför Jennys dörr för en spontan dejt på gymmet. Och inte vilken gymdejt som helst. Nänä, här var det dejt deluxe. Jag fick nämligen testa på Jennys nykomponerade muskelpass som hon ska hålla på Raw Motion ikväll.

Och hur var muskelpasset med Jenny? Det var svinjobbigt och skitkul! Bland det bästa på länge! Redan efter första delen så tänkte jag att ”jag kommer minsann inte klara av att lyfta kaffekoppen imorgon”. När hela passet var klart kände jag mig helt slutkörd i varenda liten muskel i kroppen. Så sjukt bra känsla!

Tränar du på Raw Motion? Skynda dig och boka Muskelpasset! Det börjar 19.00 och håller på i 60min.
Tränar du inte på Raw Motion? Boka i alla fall, det är lätt värt en testa-på-kostnad!

Jag kunde förresten lyfta kaffekoppen i morse. Men det var smärtsamt. Två dagar efter träningen är alltid värst.Så imorgon får jag dricka kaffe med sugrör. Lätt värt!

 

På bild:
Jennys alla träningskort. Haha, aldrig stött på någon som samlat träningskort på det där sättet!
Rummet vi tränade i samt alla vikter å grejer på golvet. Lyxigt att vara själv med instruktören!

14 kommentarer

 • g one

  I was wondering if you ever thought of changing the structure of your website?

  Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little
  more in the way of content so people could connect with it better.
  Youve got an awful lot of text for only having 1 or two images.
  Maybe you could space it out better?

 • cheap flights

  My brother suggested I may like this website.
  He used to be totally right. This put up actually made my day.

  You can not consider simply how so much time I had spent for this
  information! Thanks! cheap flights 31muvXS

 • cheap flights

  hello there and thank you for your info – I
  have definitely picked up something new from right here.
  I did however expertise some technical points using this
  website, as I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load properly.

  I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am
  complaining, but slow loading instances times
  will sometimes affect your placement in google and can damage
  your high-quality score if ads and marketing with Adwords.
  Well I am adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective intriguing content.
  Ensure that you update this again soon.

 • best web hosting company

  Hey there! Someone in my Facebook group shared this website with
  us so I came to take a look. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be
  tweeting this to my followers! Exceptional blog and outstanding design.

 • asmr but

  Pretty section of content. I just stumbled upon your
  blog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts.
  Anyway I will be subscribing to your augment and even I
  achievement you access consistently fast.

 • their asmr

  Howdy just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem to be running
  off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a format
  issue or something to do with internet browser compatibility but
  I thought I’d post to let you know. The design and style look great though!
  Hope you get the problem resolved soon. Many thanks

 • asmr are

  Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account
  your blog posts. Anyway I will be subscribing to your augment
  and even I achievement you access consistently rapidly.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − två =