Milf-morsan

Du är ful

Hur ofta tänker du en dum tanke om någon du inte känner? Vilka fula kläder. Oj vad tjock hon är. Den där personen skulle verkligen behöva en stor påse godis. Stackars den som har så mycket akne. Hur kan man vilja så den där färgen på håret? Osv..

”Din kropp är ditt jävla tempel”

Vet ni? Ingen annan än du själv har ett skit med att göra hur du väljer att se ut eller hur du formar din kropp. Din kropp är ditt jävla tempel och det är inte okej för någon över huvud taget att ta sig friheten att kommentera ditt utseende med negativt syfte.

Det här är inga konstigheter. Alla vet det. Egentligen. Alla har rätt att få tänka som dom vill, men det betyder inte att dom tankarna ska uttryckas på något sätt över huvud taget.

”Varje dag något nytt som är dåligt”

Varje dag får jag höra att jag är tjock, blek och ful. Det är fel på håret, jag är för torr i ansiktet och vad sjutton är det för fel på mig som inte kan kontrollera mitt ätande? Jag har fula kläder som dessutom har dålig passform. Ibland är det min röst som är för manlig och andra gånger är det fel på mitt skratt. Varje dag något nytt som är dåligt. Aldrig är jag bra.

Varenda vettig människa VET att man inte säger så till någon. Det är elakt, oförskämt och fel. Men ändå hör jag det varje dag. Klagomålen och glåporden tar aldrig slut. Problemet är bara att jag inte vet hur jag ska sluta. Jag klagar på mig själv hela tiden. Blir liksom aldrig nöjd. Jag vill inget hellre. Men problemet ligger i hjärnan. Varför är det så svårt att älska sig själv precis som man är?

Senast jag hörde en annan person kommentera mitt utseende? Senast idag. Det var bara fina ord. Men ändå kunde jag inte ta dom till mig. Jag blir nästan lite arg, sluta säg att jag är fin. Jag vet att du ljuger.

Har jag någon som känner igen sig själv här eller är jag ensam?

18 kommentarer

 • Susanna

  Oooo ja visst känner jag igen mig… Allt för ofta tyvärr. Klankar ner på mig själv varje dag. Men varför igentligen? Varför är man så dum. Mot sig själv? Den man ska vårda som mest, sig själv. Hör man nått positivt om sig själv är det så svårt att ta till sig, man litar liksom inte på människan som säger detta. De säger detta för att det är så man gör, eller de säger så för att inte göran ledsen…men människa var ärlig nu jag ser För jävlig ut i håret, kläderna siter som en stoppad korv etc etc så tänker jag ibland om mig själv. Förstår precis vad du pratar om, det är svårt att tycka om sig själv. Men jag ska och du ska försöka göra det. Vi får sitta vid spegeln och tala med oss själva hur knäppt det än låter. Jag är bra, jag duger som jag är ska vi säga till vår spegelbild. De ska jag testa iallafall.

  Älskar dig fina syster 💕

  • rockonkela.com

   Sorgligt att man inte tar bättre hand om sig själv. Man har bara en kropp och den ska man älska, man får liksom ingen annan kropp så varför inte bara acceptera den och göra det bästa av situationen? Du är underbar och alldeles perfekt som du är. Älskar dig med! <3

 • rsacwgxy g

  hello there and thank you for your info – I’ve definitely picked up
  something new from right here. I did however expertise a few technical issues using this website, as I
  experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load correctly.
  I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your
  placement in google and can damage your high-quality score if ads and
  marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and can look out for much more of
  your respective intriguing content. Make sure you update this again soon.

 • hosting services

  Howdy! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of
  my previous room mate! He always kept chatting about this.

  I will forward this write-up to him. Fairly certain he will have a good read.
  Thank you for sharing!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =