Uncategorized

Ännu en nervositetsbajsnödig morgon

Så var det fredag. Den här veckan har jag blandat ihop alla dagarna, antagligen för att vi började veckan med att vara hemma och umgås med vänner. Så när vardagen började på tisdagen så var det måndag i mitt huvud eftersom att vardagen brukar börja på måndagar.. Förvirrande.

Idag ska jag träffa nästa PT-gubbe. Jag hade tänkt filma lite men i sista stund inser jag att jag måste tömma in mobil. Den ska tömmas på datorn. Och innan dess måste jag tömma datorn för den är också full och hej och hå.. Det kan ju ta ett tag. Det återstår att se vad som händer.

Jag är nog förresten lite nervös inför denna omgång också för jisses vad skitnödig jag är. Kan någon googla fram lite bekräftad forskning som förklarar för mig varför jag vill bajsa så fort jag blir nervös? Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 4 =