Familytime

Alla blir kissnödiga på tre. Ett.. Två.. Kissa!

Efter lite om och men fick jag över lite bilder från min kamera till datorn. Det var långt ifrån alla bilder som kom med, och i princip inga filmklipp. Datorn envisas med att berätta för mig att startskivan är full, ett litet problem jag måste åtgärda. Samt att det måste finnas något smidigare sätt att få bilderna till den externa hårddisken utan att dom prompt måste passera datorn innan, eller? Den som vet hur jag ska göra får gärna räcka upp en hand för jag är uppenbarligen alldeles för tekniskt obegåvad för att få till det.

Här kommer i alla fall några bilder från en promenad med Haley som jag hittade och tyckte om. Vilken är eran favorit?

Hur kommer det sig förresten att om man bara har en toalett där man bor så är det precis när man satt ner röven för att skita som alla barnen blir kissnödiga? Innan jag låser in mig hör jag mig alltid för ”någon som behöver gå på toa NU eller kan jag gå?”. Och det är aldrig nån som behöver gå på toa, men ändå måste jag knipa av bajskorven och stå och trycka tillbaka den in i tarmen medan en kissnödig femåring gör sina behov.

Och. Obs! Jag är såklart inte så orutinerad att jag frågar och så går jag direkt efter, för det förstår väl vem som helst att då hinner inte femåringen känna efter. Nej nej, jag kan meddela att om fem minuter måste jag gå på toa, gör era behov innan om ni måste för jag vill sitta ostört till jag är klar. Om man är väldigt känslig kan man hoppa över nästa mening. Men jag lider av mellansveriges envisaste förstoppning så det krävs en hel del koncentration att få ut skiten om man säger så. Tyvärr är det exakt när bajskorven gör sig redo för entré som barnets kissnödighet kommer. Så sanslöst irriterande. Om någon har ett annat väl beprövat sätt som inte gör att vi gång på gång hamnar i den här situationen får ni gärna säga till.

Dessutom, varför ska barnen alltid berätta en massa saker precis när man ska gå på toa? Vi kan sitta tysta och pyssla med våra saker i en timme i samma rum, men så fort jag ska gå på toaletten så har dom så mycket att berätta. Slår aldrig fel!

Nu ska vi äta frukost, dra till simhallen och sedan vidare på kalas. Vad har ni för planer för idag?

58 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 3 =