Uncategorized

Zeinas perfekta scones!

Jag älskar mat.
Jag älskar att laga mat. Att äta mat. Att titta på mat. Att fantisera om mat. Att tänka på mat.
Jag älskar att fota mat. Jag älskar.. MAT!
Och så älskar jag att baka. Men jag gör det mycket mer sällan för det slutar alltid med att jag har gjort en kladdkaka, 120st kanelbullar och fyra omgångar med småkakor.. Som jag sedan vräker i mig. För jag har dålig självbehärskning. 
Men i helgen dök det upp ett recept på perfekta scones i mitt facebookflöde på morgonkvisten. Få saker är väl så härliga en helgmorgon som nybakade scones, så jag vevade ihop dom på stört och gick sedan och väckte Mathias och sa att frukosten var färdig.
Receptet jag följde var detta: http://zeinaskitchen.se/perfekta-scones/ av Zeina, som har vunnit matbloggspriser och sådär. Hennes recept delas ofta av henne själv och andra på Facebook och recepten är alltid super. OM ni inte redan vart in och kikat så gör det! http://zeinaskitchen.se/
En sån grej som att stoppa scones i muffinsform..
Har jag aldrig tänkt på. Vad söta dom blev! 

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 6 =