Uncategorized

Yey, veckan börjar bra med träning och mat!

Den här veckan är jag taggad. Jag bestämde mig under påsken när jag bara var trött och hängig hela tiden och liksom inte lyckades sova ikapp min trötthet att jag skulle börja om med full kraft på tisdagen (första dagen efter ledighet). Så igår morse rev jag av en vända på gymmet innan jag drog till jobbet. Det var tungt, såklart, men så känslan i kroppen när en belönar sig med lite motion är grym!


På kvällen bokade jag ett Yoga-pass. Det var första gången någonsin som jag provade Yin Yoga. Det var första gången jag provade någon typ av yoga alls, bortsett från ett Soma Mind- och Soma Move-pass jag testade för två veckor sen. Igår var det nedsläckt, filtar och tända ljus. Lugn musik, skön stämning, stretch, avslappning och bara så skönt att få vara där. Jobbigt, ansträngande och avslappnande på en och samma gång, häftigt! Jag tror aldrig att 75 minuter har passerat så fort förut!

Idag hade jag bara en arbetsintervju inplanerad, samt lite annat småfix, så jag var åter på gymmet vid 8. Lämnade barnen lite tidigare än planerat, dels för att jag ville komma iväg, men framförallt för att jag började krypa på väggarna eftersom att jag och Colin gick upp redan vid klockan fem.

Träningen idag var toppen!
Jag har vart inne på det förut, att jag har svårare att ta i när jag hör min egna ansträngda andhämtning. Som att mina flåsande andetag äter upp min energi. Så idag fick mina lurar från Beats följa med mig till gymmet. I med lurarna, på med musiken och bara ta i allt jag orkade (nåja, det är inte så värst mycket). När jag annars springer (säger en så?) på crosstrainern och inte direkt har något mål samt hör mig själv flämta så säger min hjärna åt mig att ge upp redan efter två minuter. Resten av mina resterande fyra minuter brukar vara en plåga. 

Jag är alltså ingen träningsgud, jag är bara en glad
knäppskalle som ska genomföra sina första triathlon..


Men idag slog jag på musiken, bestämde mig för att köra på i tio minuter och så bara gjorde jag det. Det var knappt ens jobbigt. Eller jo, det var jobbigt, jag kände hur svetten rann ner för pannan och ner för ryggen, men jag kunde köra på. Nu hörde jag inte mig själv flämta förrän jag sprungit klart och tagit ut lurarna. Tänk vad lite fantastiskt ljud kan göra! Sen öste jag på i världens fart, vågade testa nya grejer och tog i så jag till slut inte orkade stå på benen. Heja mig!

Lurarna. Har haft svårt för in-ear förut men dom här är ju
sjukt bra. Sladdarna är sååå mjuka. Heja!


Tusen tack till Adorable Mess som lottade mitt namn efter att jag gillat och delat deras grymma sida. Gå gärna in och kika på Spotify! Adorable Mess – Love me like that!
Lite snabbt kan man även kika på några klipp här samt framförallt här! 

7 kommentarer

 • tinyurl.com

  Yesterday, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if
  it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and
  she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it
  with someone!

 • asmr https://0mniartist.tumblr.com

  Just want to say your article is as astounding.
  The clearness on your post is just cool and that i can assume you’re
  knowledgeable in this subject. Well with your permission allow me to grasp your feed to keep updated with coming near near post.
  Thank you 1,000,000 and please keep up the enjoyable work. 0mniartist asmr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 4 =