Familytime

Viola

Idag är det min dotterns namnsdag. Hon fick, förutom sitt tilltalsnamn, ett namn från pappas sida och ett namn från mammas sida. Från mammas sida (alltså min sida) kommer namnet Viola som är min gammelmormors mellannamn. Min älskade gammelmormor dog när Haley låg i magen. Jag trodde att jag väntade en pojke men gammelmormor var säker på att det skulle bli en liten flicka. Med hjälp av min mormor skrev hon ett brev till bebisen i magen som vi sedan fick på Haleys dop. Hon fick min gammelmormors månadssten som hon alltid burit runt halsen. Det, brevet och presenten, är något jag aldrig kommer glömma. Det var så himla fint gjort och jag blir rörd bara jag tänker på det.

Tänk att det är tio år sedan nu och jag minns det som igår. Tänk vad tid är konstigt ändå. Ibland går den så rysligt långsamt, som när en ligger hemma sjuk en vecka och är så rastlös att en inte vet vad en ska ta vägen. I nästa stund tänker en tillbaka på ett minne och inser att det gått tio år och DÅ har minsann tiden gått fort!

Haley Viola Margareta. En smart, skapande och öm själ. Världens snällaste storasyster och mysigaste dotter. Grattis på din namnsdag! Mamma älskar dig till månen, runt alla stjärnorna, fram och tillbaka miljoner gånger och vidare!

26 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − 4 =