Milf-morsan

Veckoplanering v.10

Det är tisdag. Mars. Snö på backen. Solen skiner. Jag jobbar kvällspass. Hade en tid bokad hos kuratorn men avbokade den igår när jag insåg att jag råkat dubbelboka med jobbet. När jag tog tiden trodde jag att jag jobbade morgonpass den här veckan, men snurrig som jag är hade jag blandat ihop det. Dubbelbokarnas konung, det är jag det. Har även dubbelbokat en grej ikväll, såklart. Men det ska nog rätta till sig. Jösses, jag är kaos.

Planen för veckan ser ut som följer:
Träffa en kompis och hennes bebis. Inte träffat den lilla herren än och nu är han flera månader. Det är planerat till ikväll så jag hoppas det blir av. Det är dessutom dags att äta lite mindre skit och mycket mer regelbundet, så idag åkte chokladbollssmeten i soporna och jag tänkte koka matlådor halva natten.

Jag har också idag bokat in att öva Haleys gymnastikgrejer inför hennes tävling på lördag. Det kommer bli exceptionellt svårt för mig att vara på två ställen samtidigt, så om dejten med kompisen blir av så får Haley mig imorgon kväll istället. Men om dejten inte blir av så kör vi på träning idag och imorgon.

På torsdag har jag äntligen bokat ett pass på gymmet på kvällen. Det var länge sedan nu. Varvat förkylningar med ångestattacker men nu känner jag mig faktiskt riktigt laddad att ge det ett försök. Ser fram emot det så väldigt mycket! Orkar inte må så här, trött, seg, deprimerad och genomgående orkeslös.

På fredagar äter man tacos, det vet alla. Det är sen gammalt.

Lördagen bjuder inte på någon sovmorgon för då ska Haley vara på plats i tävlingslokalerna tidigt som attan, sedan går hela dagen åt att hon ska träna och tävla. En viktig reminder till mig själv: Ta reda på när tävlingen börjar!

Och sen är det söndag och då slappar vi och laddar om för nya veckan.

Vad har ni för planer i veckan?

29 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 17 =