Uncategorized

Veckans sista dag – segdagen.

Inte mycket har hänt idag. Vaknade tidigt, lekte lite på Colins rum. Sedan satte Mathias och hans kompis igång med att lägga klart golvet i köket.
Vi hade nämligen en vattenläcka i september. Kylskåpet spottade ut mängder med vatten ut på golvet. Golvet och andra snickerier runt svällde upp och vi rev upp golv och det som var förstört och flyttade ut kylskåp och frys från sitt lilla hörn ut till mitten av köket. Där har det sedan stått och detta har dragit ut på tiden. Men nu äntligen läggs det nytt golv i köket. Inte en dag för tidigt!

Jag tycker ju att det är roligt att testa på redigering av filmer. Filmerna i fråga är inte mer än några små korta klipp som jag filmat och sedan klipper ihop, men det är alltid något, och det är kul. Lär mig lite nya saker hela tiden. Det är inte raketforskning och bara programmet som kom med datorn (iMovie) men jag tycker att det är alldeles lagom att börja med.

Är det någon annan som redigerar lite på skoj? Vad använder ni för program? Och varför?

Jag har förresten inte tränat ett skvatt idag. Min kropp säger vila och jag lyssnar. Imorgon där emot är det all in som gäller igen. Men mer om det imorgon. Nu ska jag koka te, eventuellt poppa popcorn (choklad är för visso mer min grej men popcorn känns ändå lite nyttigare) och lägga mig i sängen och slappa ihop med en bok.

Hörs imorgon!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =