Uncategorized

Vart tog träningsbloggen vägen?

Jag måste skärpa mig! Det här skulle ju vara en träningsblogg där jag skrev om mina framsteg och hur jag lärde mig att äta vettigare och sådär. Kanske nåt erkännande från en halvslapp morsas vardag. 

Istället har jag lyckats undvika gymmet i exakt tre veckor idag. 

Jag har gjort lite övningar hemma, testat mig fram och sådär men inte direkt tagit ut mig. Eller ansträngt mig vidare mycket. I ärlighetens namn har jag knappt blivit svettig annat än att jag suttit för nära kaminen i för varm tröja nån kväll. Jag fick springa ganska många gånger upp och ner för trappen hemma imorse innan vi skulle iväg för visso.. Men fortfarande inte så många gånger att det kan anses vara någon träning, haha.

Det är viktigt med tydliga mål, och jag känner att mina mål är för luddiga. Ännu är det obekvämt att göra mina armhävningar, dessutom är jag rädd att jag ska ramla och slå tuttarna i golvet och så bara PANG så spricker dom, så mitt mål på 30st kvarstår men jag ska vänta en stund till innan jag börjar sätta några rekord. Jag tänkte att jag vill ha någon typ av bild av hur jag vill att mitt slutresultat ska se ut. Kroppsligt med muskler och sådär alltså. Typ bilder av bruna vältränade ben i ljusa shorts på sommaren, så att jag blir inspirerad. Men min skrivare fungerar inte och jag hade tänkt skriva ut och sätta upp på garderoben, kylskåpet, skafferiet och alla andra ställen som jag passerar några hundra gånger om dagen.

Undvika gymmet är ju egentligen fel benämning. Jag vill så gärna dra dit och sätta igång men först hade jag för ont och nu när jag börjat känna mig på g så har jag haft fullt upp med annat. Det är ju det där med att ta sig tiden som vart ett av mina svåraste moment. Och när jag nu haft ett uppehåll så har jag tappat rutinen och nu känns det jobbigt igen. Inte jobbigt att träna, men jobbigt att behöva säga hej då och lämna gänget hemma för att sticka iväg. Jag vet inte varför, men jag får sån jävla ångest när jag sticker iväg för att gör saker för mig själv. Som om att jag är världens dåligaste mamma och person för att jag drar iväg själv en timme på kvällen. 

Är det någon annan som känner så?
Jag har annars bara sagt att ”jag ska på ett pass klockan 18, ses sen” och så är det lugnt. Men nu när jag haft uppehåll känns det jobbigt igen. Jag kan inte beskriva känslan ordentligt, men det är ångest för att lämna allt hemma. Ändå gör jag inget direkt hemma på kvällen, så tiden hade vart bättre spenderad på gymmet.

Imorgon ska jag i alla fall dit. Med eller utan sällskap. Jag måste komma igång igen. Få lite träningsvärk. Ha nåt att beklaga mig över. Se fram emot. Det måste göra ont i musklerna för att jag ska fatta att jag inte är konstant sugen på godis!

Så.. Någon mer än jag som känner sig dålig när en drar hemifrån?
Någon som vill peppa mig lite? Alternativt skrika svordomar och hetsa lite allmänt?
Skriv nåt lagom hetsigt i kommentaren nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 19 =