Familytime

Varde ljus osv

Visst, ni ser rätt. Tant har fått upp fönsterlampor. Inte ens i närheten så fina som jag hade tänkt mig i fantasin, men dom fyller sin funktion och passade min utsvultna plånbok, så det fick duga. Dom jag ville ha kostade cirkus 900kr styck, plus själva lampan, som ju också den hade gått på över hundralappen. Dom som sitter i fönstret kostade 49kr vardera, med sladd och skärm. Lamporna som sitter i är det som fanns hemma, långt ifrån den mysbelysning jag tänkt mig, men funktionen vann här. Det är ju så satans mörkt när det inte är vitt på backen utanför så jag kompenserar med ljus inomhus.

Den som är lite uppmärksam ser också att lamporna hänger lite olika högt, något som vanligen hade stört ihjäl mig. Nu är jag alldeles för mentalt slut för att orka irritera mig.

Jag älskar mina barn över allt och som alla vet, det är dom man älskar som mest som också kan driva en till mest vansinne. Barnen tjafsar, småbråkar, nynnar på olika låtar, hyshar varandra, puttas, bråkas lite till.. Pratar i mun på varandra och tävlar om vem som kan låta mest illa samtidigt som båda vill prata med mig, samtidigt. Som om det inte vore nog så försöker mina egna tankar och inre demoner överrösta mina barn. Min hjärna håller på att sprängas! Mentalt slut låter dock lindrigare.

Nu ska jag natta barnen, läsa godnattsaga och krypa ner mellan mina monster. Sov gott!

19 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 15 =