Uncategorized

Välkomnar våren med nya utemöbler!

I onsdags hittade jag utemöbler jag ville ha på Ikea.
Efter lite fix med att låna släp av Mathias chef, garantera att sakerna fanns inne och en generös födelsedagspresent i form av ekonomiskt bidrag från pappa och Anna så var jag på plats även i torsdags. Jessica lovade att hjälpa mig med att konka och bära. Bordet var en aning för stor för mig, jag hade väl klarat det själv på ren vilja men hjälp underlättar otroligt! Jag missbedömde tiden och var i vanlig ordning för tidig, så jag passade på att ta en frukost för tio kronor medan jag väntade.
Jag har aldrig backat med släp förut. Visst var det lite krångel där i uppförsbacken och jag behövde ta om några gånger innan jag fick in snitsen, men sen fick jag in släpet helt rakt och fint in i carporten. Blev så jävla stolt över min insats och var tvungen att ta kort på det för att folk verkligen skulle tro mig. Efteråt frågade Jessica mig om jag kunde montera hennes bilbarnstol. ”Ja det kan jag säkert, jag har bara inte testat än” svarade jag. Vi skrattade åt det sen, kändes som om att jag var en Pippi Långstrump-kopia.
Innan jag lämnade tillbaka släpet tömde jag alla lådorna på innehållet. Kartong, emballage och annat som behövdes slängas passade jag på att kasta på återvinningen innan jag åkte och dumpade av släpet. Vi har haft en stor metallbur ståendes som inte fått plats i bilen så det var ju jätteskönt att få bli av med den samtidigt.
Efter lite teamwork med att skruva ihop stolarna så blev det här resultatet. Kuddar till stolarna får inhandlas nästa månad. Eventuellt om det går att göra egna fina. Vilket som är det inte lika bråttom med dom. Håll tummarna att solen skiner ikväll för pappa och Anna och brorsorna kommer och jag hoppas på att kunna grilla. 

Passa på förresten, det är family-pris på detta set nu på Ikea. Jag köpte till två extra stolar, känns alltid som att det saknas sittplatser. Jag tycker om när vi umgås och är många och alla ska känna sig välkomna och känna att dom får plats.

Ska snickra ihop en blomlåda och lite grejer i veckan så ska jag visa ett mer färdigt resultat sen. Älskar att vara ute, piffa till det, plantera blommor och grilla och umgås och ha mig. Nu får det gärna bli varmt så en kan vara ute hela dagarna TAAAAAACK!

6 kommentarer

 • cbd oil that works 2020

  First of all I would like to say great blog! I had a quick question which I’d like to
  ask if you do not mind. I was interested to find out how you center yourself
  and clear your mind prior to writing. I’ve had a hard time clearing my mind
  in getting my ideas out. I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10
  to 15 minutes tend to be wasted just trying to figure out how to begin. Any
  suggestions or tips? Thank you!

 • flights

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems
  as though you relied on the video to make your point. You obviously
  know what youre talking about, why waste your intelligence
  on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − tretton =