Uncategorized

Välkomnar våren med nya utemöbler!

I onsdags hittade jag utemöbler jag ville ha på Ikea.
Efter lite fix med att låna släp av Mathias chef, garantera att sakerna fanns inne och en generös födelsedagspresent i form av ekonomiskt bidrag från pappa och Anna så var jag på plats även i torsdags. Jessica lovade att hjälpa mig med att konka och bära. Bordet var en aning för stor för mig, jag hade väl klarat det själv på ren vilja men hjälp underlättar otroligt! Jag missbedömde tiden och var i vanlig ordning för tidig, så jag passade på att ta en frukost för tio kronor medan jag väntade.
Jag har aldrig backat med släp förut. Visst var det lite krångel där i uppförsbacken och jag behövde ta om några gånger innan jag fick in snitsen, men sen fick jag in släpet helt rakt och fint in i carporten. Blev så jävla stolt över min insats och var tvungen att ta kort på det för att folk verkligen skulle tro mig. Efteråt frågade Jessica mig om jag kunde montera hennes bilbarnstol. ”Ja det kan jag säkert, jag har bara inte testat än” svarade jag. Vi skrattade åt det sen, kändes som om att jag var en Pippi Långstrump-kopia.
Innan jag lämnade tillbaka släpet tömde jag alla lådorna på innehållet. Kartong, emballage och annat som behövdes slängas passade jag på att kasta på återvinningen innan jag åkte och dumpade av släpet. Vi har haft en stor metallbur ståendes som inte fått plats i bilen så det var ju jätteskönt att få bli av med den samtidigt.
Efter lite teamwork med att skruva ihop stolarna så blev det här resultatet. Kuddar till stolarna får inhandlas nästa månad. Eventuellt om det går att göra egna fina. Vilket som är det inte lika bråttom med dom. Håll tummarna att solen skiner ikväll för pappa och Anna och brorsorna kommer och jag hoppas på att kunna grilla. 

Passa på förresten, det är family-pris på detta set nu på Ikea. Jag köpte till två extra stolar, känns alltid som att det saknas sittplatser. Jag tycker om när vi umgås och är många och alla ska känna sig välkomna och känna att dom får plats.

Ska snickra ihop en blomlåda och lite grejer i veckan så ska jag visa ett mer färdigt resultat sen. Älskar att vara ute, piffa till det, plantera blommor och grilla och umgås och ha mig. Nu får det gärna bli varmt så en kan vara ute hela dagarna TAAAAAACK!

20 kommentarer

 • cbd oil that works 2020

  First of all I would like to say great blog! I had a quick question which I’d like to
  ask if you do not mind. I was interested to find out how you center yourself
  and clear your mind prior to writing. I’ve had a hard time clearing my mind
  in getting my ideas out. I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10
  to 15 minutes tend to be wasted just trying to figure out how to begin. Any
  suggestions or tips? Thank you!

 • flights

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems
  as though you relied on the video to make your point. You obviously
  know what youre talking about, why waste your intelligence
  on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

 • cheap flights

  I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is needed to get setup?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web savvy so I’m not 100% certain. Any tips or advice would
  be greatly appreciated. Thanks

 • cheap flights

  Excellent goods from you, man. I’ve be mindful your
  stuff prior to and you’re just too magnificent. I really like what you have received here, really like
  what you are saying and the way in which you are saying it.
  You make it enjoyable and you continue to care for to keep
  it sensible. I can not wait to read far more from you. This is actually a great site.

  34pIoq5 cheap flights

 • where asmr

  Howdy! This is kind of off topic but I need some help from an established blog.

  Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure
  things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any ideas or suggestions? Cheers

 • asmr or

  Hey, I think your site might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog site in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very good blog!

 • https://6869milesoflove.tumblr.com/

  free dating sites
  Hi there would you mind stating which blog platform you’re working with?
  I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a hard time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design and style seems different then most
  blogs and I’m looking for something unique.
  P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

  free dating sites

 • there free dating sites

  You’re so cool! I don’t suppose I have read a single thing like that before.

  So wonderful to find someone with some unique thoughts on this subject matter.
  Seriously.. thank you for starting this up. This web site is one thing that is needed on the web, someone with a bit of originality!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 4 =