Uncategorized

Vad jag äter för mat

Vi måste ju snart börja prata om mat. Jag behöver snacka med en eller flera experter inom området. Mitt matintag varierar sjukligt. Jag försöker skärpa mig, låta bli att värka i mig massa gott och det har gått ganska bra tills typ i helgen. Jag har ätit godis, glass och druckit läsk. Visst får man göra det ibland, men för min egna del så faller jag så lätt tillbaka i mitt dåliga mackätande godissnaskande mönster.


För mig är det en dålig vana. Och dåliga vanor försöker jag ju bli av med.
Jag behöver snacka med någon som har koll på bra vanor, som liksom kan hjälpa mig att lära mig att säga nej när det bjuds på gott. Att jag inte måste äta för att det finns i skåpen. Att välja det bättre alternativet.

Kanske skulle testa på att ta någon typ av kostschema? 
Någon som testat? Bra? Dåligt? För- och nackdelar? 

Här är några av sakerna jag ätit senaste dagarna. Jag vill att mat ska se gott ut, halva nöjet är ju att tillfredställa ögat!
Tacopaj på vegofärs. Bara jag hemma som äter, så det
blir lunch och middag även imorgon. Skönt att slippa
laga mat. Till det, vatten. Alltid massa kallt vatten!

Stannade upp och beundrade vårt nya golv. Ställde ifrån
mig frukosttallriken på golvet och struntade i att mina
fötter fick vara med på bild. Vissa hatar fötter, men jag
tänker att dom stackarna inte gjort mig något ont.

Mammsens hemmagjorda burgare. Med stjärnformade
stekta ägg, rödlök, ost, peppardressing, tomat och sallad.

Rejäl helgfrulle: Fiberhavregrynsgröt med jordnötssmör
och banan. Ägg med kaviar. Te med honung. Smörgås
med ost, sallad och gurka. Tända ljus och en bra serie.

Tacos. På en fredag. Som sig bör, så att säga. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + nitton =