Uncategorized

Upp med tuppen och work it baby work it!

Mat är sannerligen a och o för att lyckas med träningen. Inte bara för de synliga resultatens skull, utan också för att orken inte är där om det är tomt eller skit i magen. Det bevisade jag för mig själv i morse.

Denna morgon hade vi invägning och träning på gymmet med start klockan 8.30. Vågen visade inga imponerande siffror. Hade gått upp ett halvt kilo, vilket ju kan vara både muskler, slarv med mat samt en hel del vätska sedan midsommar. Hänger inte upp mig på det, utan läger i en högre växel till kommande vecka istället. Det ska lagas matlådor, förberedas mellisar och banne mig BESTÄMMA mig för att jag klarar allt och lite till på träningspassen.
Idag var jag en slarvpotta som glömde bort att äta frukost innan träning. Därför sköljde jag ner en shake med proteinpulver och nåt annat ”innan-träning-pulver” bara för att ha nåt i magen. Orkade ungefär en tredjedel av det jag orkade när jag istället hade ätit en banan. Dessutom blev min mage som en skumfylld kräkraket. Det bubblade till och kom upp igen och resten av träningen kändes begränsad när det smakade cola och kräk i munnen samtidigt som magen var alldeles känslig. 

Dagens lärdom: En guleböj i magen gör bra start på dagen. 

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 20 =