Fitnessmorsan,  Raw Motion

Träna vid sjukdom?

Det råder delade meningar i hur vida en kan träna vid sjukdom eller inte. Jag är lite förkyld för tillfället, täppt i näsan och hostar när jag sover. I övrigt känner jag mig pigg och rastlös. Vill verkligen gå till gymmet! De känns självklart för mig att inte gå på något pulshöjande pass som får mig att flåsa för allt jag är värd. Då skulle jag garanterat bli supersjuk. Där emot tror jag att det bara är nyttigt för kroppen att lyfta lite vikter och känna sig lite hurtig. Lite lagom liksom.

Så jag har i alla fall bokat in mig på ett muskelpass ikväll. Har inte gått på muskelpass med en här instruktören tidigare, så jag vet inte vad jag ska vänta mig, men jag hoppas att det är sådär lagom jobbigt och med mycket lyfta skrot och ha sig, men inte så mycket hoppa runt och flaxa.

Vi åt förresten middag för en halvtimme sen. Men jag ska ändå klämma en banan om en kvart. Äter alltid en banan 30 minuter innan träning. Blir bra effekt. Har testat lite olika prestationshöjande varianter men kan inte bestämma mig för vilken som är min favorit. En variant jag hade vände sig i magen så fort pulsen ökade på. Blev ganska otrevligt att lägga en kräk lite titt som tätt.

Har någon här några favoriter innan/under/efter träning?
Berätta gärna om den/dom i så fall!

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 1 =