Uncategorized

Träffade Shaun som ska hjälpa mig med träningen

Bänken är lite sne, och aningen högre på den sidan som Shaun sitter på. Han är alltså inte gigantiskt stor och jag minimalt liten, den är en synvilla som min kamera busar till det lite med.

Det var inte så farligt läskigt att träffa Shaun. Han är väldigt lätt att prata med, även fast han pratar engelska, eftersom att han ju förstår svenska. Jag tror att det är lite typiskt svenskt att vilja prata på det språket som den en pratar med, även fast vi är i Sverige och den andra personen förstår ens svenska.

Jag kan i alla fall inte låta bli att slänga mig med Engelska ord och meningar, dels för att jag kopierar den andras språk, dels för att jag (irriterande nog) irriterar folks dialekter. Jag gör det här med kärlek, men frestår att det är sjukligt irriterande för den jag pratar med. Många tar det som ett hån mot deras dialekt. Det borde dom inte, jag önskar mig en mysig dialekt jag också!

Jag spelade in vårat samtal. Det ska gå en omgång i klippmaskinen, sen ska ni få se.

En kommentar

 • asmr https://0mniartist.tumblr.com

  Howdy! Quick question that’s totally off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when viewing from my iphone 4.
  I’m trying to find a template or plugin that might be able to
  fix this issue. If you have any recommendations, please share.
  Appreciate it! 0mniartist asmr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 12 =