Uncategorized

Tomb Raider goes Hunger Games med gamla vänner..

Skrev igår ett inlägg om min födelsedag och att jag saknade några av dom människorna jag hade i mitt liv när jag var arton. Den lilla tankebubblan satte visst fart på min drömvärld. Hur kommer det sig att en kan drömma så sinnessjukt konstiga grejer? 

I min dröm inatt sprang jag omkring i en Tomb Raider-inspirerad look, med hölstret på låret och såg badass ut. Det hela utspelade sig i ruinerna av en massa höghus, vissa hus stod kvar (jag gömde mig bland annat högt uppe för bästa skottlinje) men mest var där förstörelse. Runt om fanns bara mörka labyrinter som ledde tillbaka till ruinerna. Alla hade vi vapen att försvara oss med, men inga vapen var dödliga. Det var mest som ett övervakat test. Övervakarna samlade information om pågående relationer, hur dom påverkades av krigsmiljön och hetsen. Slängde in gamla fiender, ex och någons kompis pappa. Allt för att se hur paktbildningar skulle uppstå och vilka som skulle ty sig till varandra per automatik.

Några människor i drömmen har vart väldigt avgörande i mitt liv så det var inte konstigt kanske att dom dök upp, men även bekanta ansikten som jag inte kan sätta namn på fanns där. Det fanns också helt okända såklart, men dom hade mindre betydande roller i drömmen. 

Jag drömmer ofta knäppa grejer och det är inte direkt ovanligt att jag vaknar upp och är förvirrad för att jag tror att jag vart vaken hela natten. Även fast drömmarna är knäppa fattar jag inte just där och då att jag bara drömmer utan tror att alla i min närhet har gått bananas och blivit helknäppa.

Har vi någon drömtydare på tråden? 
Betydde nattens dröm något? Eller räckte det med att jag kollade i fotolådan här om dagen och igår bara nämnde folk utan namn för att fantasin ska sätta sprätt på sig själv?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =