Uncategorized

Testar hashtags (eftersom att det är coolt)

För att folk ska kunna hitta till ens blogg är det viktigt att man taggar (hashtaggar) relevanta grejer. Jag är ju i uppstarten och inte helt hundra på vad som är relevanta grejer att tagga.

Min mat?
Mina kläder?
Övningarna jag gör?

Dessutom känner jag mig inte övertygad på att jag har förstått saken rätt. Så för att testa kommer här en massa taggar om lite allt möjligt. Jag googlade ”träningskläder” och ”fitnessord” och det här är i princip vad som kom upp. Det är ett eget experiment jag har, och inlägget kommer inte att få bo kvar på sidan för alltid eller så, utan kanske över dagen eller över helgen, beroende på respons. Har ni fler taggar att tillägga så hojta vetja, här finns det plast för nästan hur många som helst. Kram!

#mamma #cool #sverige #sweden #mother #getstrarted #blogg #lifestyle #change #lifechange #healthy #healthylifestyle #nike #fitness #puma #irongym #energetics #polar #protouch #underarmour #doutzen #doutzensport #wellness #victoriassecret #workout #reebok #exersice #squats #adidas #gymwear #gymgrossisten #boozt #hankypanky #dkny #stellamccartneylingerie #daybirgeretmikkelsen #oddmolly #mariejo #costercopenhagen #body #bodyfashion #decoy #serin #muskler #muscles #biceps #triceps #kabeldrag #dips #benböj #utfall #burpee #burpees #skips #kettlebell #crunch #bcaa #true #celsius #protein #proteinbars #nutramino #gainomax #nocco #roomofthights #zalando #stadium #intersport #amorlina #sloggi #femilet #chantelle #triumph #fitnessbutiken #fyndiq #stormberg #stronger #strong #abs #heidikluminmates #boss #hugoboss #missya #calvinklein #tommyhilfiger #primadonna #pushups #rawmotion #kappahl #ahlens #bjornborg #hunkydory #bonprix #intersport #bubbleroom #nelly #sportshopen #halens #sportamore #hm #ginatricot #casall #teamsportia #2skin #laredoute #bodyman #bigsamab #sportgymbutiken #myprotein #fitnessguru #gymkläder24 #svensktkosttillskott #campadre

UPPDATERING: Som jag tänkte så borde inte själva texten i inlägget vara speciellt intressant. Där emot ”taggar” jag som beskrivning när jag delar inlägget på mitt google-konto.. Eller nåt sånt. Och då blir taggarna sådär blåa som dom blir när man kan klicka på dom.. Ah ni fattar antagligen mer än mig. Jag lär mig, det är det viktigaste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − sjutton =