Uncategorized

Soppvecka, nytt jobb och lite träning

Soppveckan har gått super. Av tre dagar har jag ätit soppa till middag två av dom.
Haha.. Igår hann jag inte med, tiden sprang iväg och vi kom hem senare än vi brukar äta middag. Så det vart en snabbräddning, nämligen  k o r v   m e d   b r ö d .

Kycklingchorizo med bröd, majonäsboston,
ketchup, sötstark senap och rostad lök.

Jag håller på och väntar in mina avocados så att dom mjuknar på sig och kan bli avocadosoppa. (Tips av Bella!) Tror jag måste vänta någon dag då dom mongar på sig långsamt trots hjälp från både tomat och lök i skålen. Så idag lutar det mer åt att slänga ihop en jätteform med lasagne. Då äter ungarna också. Plus att det blir matlådor som räcker i flera dagar, kanon till lunch!

Och så har jag börjat nytt jobb. Jag skrev kanske att jag skulle provjobba förra veckan? Det gick i alla fall bra och var roligt och sådär. Och denna vecka började jag. Det är en timanställning och inte längre än till och med maj månad ut, men det är kul att göra något helt annat. Under tiden kollar jag runt och söker jobb men kikar också på att starta eget. En snabb kaffedejt med grannen och jag har hela huvudet proppfyllt med idéer. I detta stadie försöker jag lära mig så mycket om allt jag kan samtidigt som jag skissar idéer och googlar runt för att se vad det finns för konkurrens. 

Jag har tränat två gånger denna vecka.
En gång måndag kväll, hade med mig min dotter till gymmet dock. Efter uppvärmningen började hon pilla med hantlarna och fick sig en tillsägning eftersom att jag inte vill att hon ska göra sig illa på något. Då kom det krokodiltårar och det var så synd om henne som hade tråkigt. Jag gjorde en omgång av mina övningar innan jag gav upp och släpade med mig min gråtande unge ut i bilen och åkte hem.

Andra gången jag tränade var i tisdags morse innan jobbet. När jag sedan skulle duscha insåg jag att jag hade glömt handduken hemma så det blev att rusa hem, duscha i superfart, slänga på ett ansikte och åka till jobbet. När jag nästan var hela vägen framme inser jag att jag fått sms av Mathias att Colin ramlat på förskolan och slagit i huvudet. Stress tillbaka till förskolan, kolla huvudet, anse att det ser okej ut och så in i bilen i rejserfart tillbaka till jobbet för att sedan börja dagen, tre minuter försenad. Jag är annars aldrig försenad!

I veckan har jag också spelat in och redigerat en ny omgång av mitt första samtal med Shaun. Jag har ju råkat radera alla mina pågående projekt i iMovie så jag blev tvungen att göra om. Den här gången sken solen men det blåste rätt mycket. Det byggs hus i närheten och lite av det ljudet kom med. Tyckte att jag fick bort det värsta oljudet och att det ändå blev okej. Jag länkar till youtube så fort jag lagt upp det. Ni kan väl säga vad ni tycker efteråt?

Jag har tänk att jag ska filma när jag tränar. Och det kommer inte vara någon sminkad bimbo med trådsmal midja och pumpade läppar som gör squats för att visa upp sin enorma bakdel. Nä det kommer väl vara jag i samma vanliga kläder dag ut och dag in, kämpar på med mina övningar. Från att inte kunna något alls till att bygga upp styrka och kunskap.
Det är i alla fall mitt mål!

 

Tycker ni att det är kul att läsa? Ska jag skriva oftare?
Vad ska jag skriva om? Ska jag filtrera ut vissa tråkiga grejer?
Eller vill ni läsa om när jag sitter och skiter och dricker kaffe på morgonen?
Lämna en kommentar här nere, tack!

En kommentar

  • P

    Jag skriver det igen. Jag uppskattar din blogg i alla format. Gillar att läsa om dina maträtter och familjelivet precis som hur träningen går. Gillar foton med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 9 =