Uncategorized

Snälla låt mig bara få bajsa..

Jag opererade mig alltså i onsdags. Idag är det måndag.
I tisdags bajsade jag flera gånger. Ni vet, nervositetsbajsen.
Sedan dess.. Ingenting.

Vad händer med magen om man hetsäter chokladbollar, äter antibiotika och morfinliknande preparat, äter annan skräpmat, slarvar med att dricka vatten och dessutom vart sövd med narkos?
Man får det krångligt med magen. Magen sväller upp. Magen blir stenhård. Magen gör ont!

Så nu har jag i ren desperation valt att inte äta något fast/hårt, utan häller i mig Proviva Blåbär istället. Och dricker kaffe för det brukar sätt fart på tarmarna. Och så har jag hällt i mig en omgång Laktulos. Håll tummarna att jag får bajsa snart och slipper sitta dubbelvikt och gråta över att mina revben snart knäcks utåt för att bajskorvarna tar all plats i magen.

Inte gravid.
Bara extremt svullen. AJ!

Har klister kvar i armhålorna.
Är inte så smidig att på att tvätta än.
Proviva blåbär.
Jag älskar dig!

Laktulos Meda..
Visa vad du kan!
Jag vill verkligen bajsa nu!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 1 =