Uncategorized

Skatten – få tillbaka eller betala?

Det här med att hålla på och ha koll på skatten och skatteavdrag och sånt är inget jag är någon expert på. Faktum är att jag hittills i mitt liv bara tryckt på godkänn och vart nöjd med slantarna jag fått. Inte direkt haft något att göra avdrag för.

Men i år skulle jag få betala. Det är inte min melodi.
Och så hade jag Robin här. Med halva familjen. Vi diskuterade skatten och avdragen och sånt. Robin uppmärksammade mig om de olika avdragen jag eventuellt kan göra. Och det är klart att jag vill göra avdrag! Så nu har jag suttit och lusläst varenda liten del av skatteverkets hemsida för att ha så bra koll som möjligt. Enligt mina beräkningar är jag berättigad till avdrag på ungefär 40tusen. 

Håll nu tummarna att jag gjort rätt, att jag får rätt, och att allt går min väg.

Vad gör ni för avdrag? 
Har ni några tips att dela med er av? 
Skriv här nedan, jag vill veta ALLT!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 12 =