Milf-morsan,  Skönhetsrutiner

Rosa, det nya blonda!

Blond eller inte blond?
Jag har testat flera av dom ”vanliga” färgerna förut. Brun, svart och röd. Men jag landar alltid i att längta tillbaka till det blonda. Kanske är det så att jag passar bäst i det som är mitt ”riktiga” jag. Nu är väl för visso mitt riktiga jag råttfärgat depphår, men jag tänker mig att jag är en forever-blond-girl!

Men så har jag ju längtat efter det rosa. Och det har vart en pågående lång längtan som jag inte riktigt vågat ge efter för. Dels tänkte jag i början när folk hade pastellfärgat hår att det nog bara passade på väldigt unga och barn. Sen gick det över och jag tyckte nog mest att det bara passade på andra utom mig. Sen passade det inte i det jobbet jag hade, och så passade det inte för jag hade passerat 30. Men så kom jag på att jag gör ju vad sjutton jag vill och passar det inte andra så är det deras problem, inte mitt.

Så nu är jag rosa. Tack vare Amanda på Style by Seiler. Rekommenderas varmt!

  

17 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 6 =