Uncategorized

Radioskugga!

Jag valde att prioritera min lediga tid på annat än att babbla om mig själv här i bloggen. Bland annat gjorde jag ett arbetsprov för något som närmast kan liknas med drömjobbet. Jag fick det inte, men blev sjukt pepp på att söka kurser inom ämnet för att verkligen kunna bevisa att jag är bäst nästa gång det gäller. Förutom det så har jag jobbat extra för sjuka eller lediga kollegor samt själv varit sjuk.

Någon dag har jag grillat med grannarna, grävt efter bajs i lekparken, druckit vin och planerat inför triathlon i sommar, beundrat mina nyinflyttade vänners fina lya, grävt långa hål i sandlådan osv. Fullt upp helt enkelt. Men jag har saknat att skriva av mig, så nu är jag tillbaka.

Det är dags att lägga allt fokus på dom kommande
hurtigbulle-aktiviteterna som jag/vi har inplanerade.
Vi är några stabila gäng som pushar varandra
och det är skönt att ha så peppiga vänner!


Nästa vecka ska vi springa Blodomloppet. Jag har valt att springa för mitt liv i fem kilometer. Dom flesta andra kör samma sträcka som mig, utom Linn, hon är dubbelt så hurtig och springer milen.

I Augusti har vi två triathlon-lopp att se fram emot!
Vi ska simma 400m. Cykla 18km. Springa 5km.
Äh, inte så svårt, tänkte jag. Men så drog vi en testrunda i skogen. Två varv i spåret blir fem kilometer. Jag kan ärligt talat säga att orken var det inget fel på men jag kunde tyvärr inte använda mig av orken eftersom att jag flåsade så mycket så att jag höll på att dö. 
Till dettas bör tilläggas att jag numera kan simma, men sjukt långsamt, och att jag inte ens pumpat däcken på min kärringcykel än. Kanske dags att öka tempot, eller vad säger ni?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − fem =