Uncategorized

Påskmiddag hos vänner

Har ni firat påsken nåt?
Vi är båda rörande överens om att vi hade velat ha en stuga att åka till eller en stor fet släkt att terrorisera hela påskhelgen. Men istället blev vi hemma. Det är iofs också skönt, men känns som att det fattas något. 

Har ni några påsktraditioner som ni följer?
Vi gömde påskägg till barnen, lite i sista stund för Haley skulle iväg till sin pappa. Jag hade velat göra skattkartor och sådär men det får bli något sånt till hennes födelsedag istället. Barnen fick ett varsitt ägg, men jag hade tre stycken tomma som jag också gömde. Haleys min när hon hittade ett tomt ägg var priceless.. Haha!
Vi gick också med Haley och hennes kompis när hon gick påskkärring. I övrigt har vi inte gjort något typiskt påskigt alls.

I fredags bjöds det på middag hos våra vänner. Vi var tre familjer, vilket blev tolv personer totalt. Lika många vuxna som barn. Det blev grillat med massa goda tillbehör och lite vuxensaft till. Samma gäng bjöd in till middag även igår men då kände jag mig helt tömd på energi och ville mest bara vara hemma och dega i mina trasiga mjukisbyxor i soffan framför en film. 

Ikväll ska vi på en annan middag hos barnens bonusfarmor och bonusfarfar. Jag känner mig lite oroad över det faktum att den snöar ute och bilen har sommardäcken på.. Jag hade verkligen räknat med att våren var här för att stanna, med värme och utebliven snö. Undrar hur många gånger jag har plockat undan min vinterjacka för att sedan plocka fram den igen, bara denna säsong!?

Efterrätt? Irish coffe!

Påskpysslade lite på jobbet. Tänkt som ljuslyktor.

Min lilla påskkärring!

En kommentar

  • P

    Fan så skönt med lite långledighet. Vi har varit runt på flera ställen o "firat" påsk. Lite lagom trött och illamående nu. Påskmat, lamm, fika ggr 10 och godis i kollosala mängder. Blä! Känns som en detoxperiod av socker behövs nu. Tompa har börjat gymma o varit i väg flera ggr. Ångest för mig som är i en liten svacka. Men på't igen. Glad påsk till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 − ett =