Uncategorized

Ostyrlig squat = förjävlig dag!

Jag är fortfarande arg för att mina squats inte ville som jag ville och för att min feta men inte tillräckligt stora röv kastar mig bak ner i golvet när jag ska göra squats.

Det stör mig att jag liksom förväntas veta hur en perfekt jävla squat ska göras när jag är på gymmet. Nu känns det som jag missat det vikigaste, grunden. För nu vet jag inte alls.
Det här gjorde att Marie nu har googlat fram tydliga instruktioner och nu har vi kommit fram till att det är nåt åt helvete med mina anklar också. Jag måste tydligen stretcha dom för att kunna göra squats perfekt. Anledningen hade nåt att göra med att mina fötter stack ut om jag satt ner på huk med ett ben rakt fram rätt ut, och att jag hade dålig balans då? Jag kan ha uppfattat det här HELT fel men då kanske Marie kan fylla i?

Åh alltså jag vet inte längre.. Kan någon snälla komma och plocka ner min kropp i småmolekyler och typ putsa upp varenda del för att sedan meka ihop mig och göra det snäppet bättre än det är nu? För nu känns det ju så felmonterat det bara kan bli..

Förlåt för att jag svär. Jag har hört att det beror på att en har dåligt ordförråd. För det vet alla jag känner, att jag har extremt dåligt ordförråd. Har det svårt med ordförståelse och att jag inte är så bra på att uttrycka mig i varken tal eller skrift. Mitt vokabulär suger, så att säga.

Märker ni att jag har en dålig dag? 
Det här är varför jag ska hålla mig borta från datorn när jag har dåliga dagar. 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =