Recept,  Vad blir det för mat

Orka gå till kiosken för chips..

The typical Kela:

Vill ha chips. Orkar inte gå till kiosken (tre minuter bort).
Så jag:
Skalar potatis. Skivar potatis. Sköljer potatis. Torkar potatis.
Värmer olja. Friterar potatis. Saltar potatis. Äter chips.

Ungefär samtidigt som jag var klar med friteringen fick jag veta att en kan göra chips i micron också. Hade jag vetat det hade det liiiite tidigare så hade jag besparat mig arbetet som tog långt mer än dom max 10 minuterna det hade tagit mig att gå till kiosken, välja sort, prata lite med kioskmannen och sen gå hem igen.

Jag är full av bra idéer men vissa behöver jag nog tänka igenom nån gång extra innan jag tar mig för. Chipsen smakade okej, men var inte värda besväret. Jag ska ändå inte hålla på och äta chips, så det var ett kul experiment som jag inte gör om.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + femton =