Kalasvardag

När ska jag ta mig tid för mina intressen?

Jag vill gå ut med kameran och fota och leka med inställningar. Typ fylla ryggsäcken med en termos med kaffe och vara ute tills jag är en isbit. Jag blir frustrerad över att jag inte kommer ut, att jag inte tar mig för och tar tag i sånt jag själv tycker är kul. Tror jag måste leta upp någon fotokurs, vill så gärna friska upp minnet och få hjälp att komma igång.

Colin vill gå ut i skogen och leta monster. Lysa på dom med sin magiska ficklampa och skrämma bort alla som är jättefarliga.

Man skulle kunna tro att det hade vart en perfekt kombo, han i skogen helt inne i sina äventyr och jag hack i häl med kameran i högsta hugg. Men icke, det är fullt fokus som gäller och banne mig om jag inte hukar, smyger och viskar mig genom hela promenaden.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − tretton =