Vad blir det för mat,  Workmode

När jag äter annat än lunchlåda

Jag försöker verkligen vara duktig och och ta med mig matlåda varje dag. Men det händer att jag antingen
1. Glömmer den hemma i kylskåpet.
2. Går på lunchmöte.
3. Vill äta nåt annat än min tråkiga lunchlåda.

En av favoriterna hittills är denna. En räksallad. Inte för att salladen i sig är så rolig, men räkorna och dressingen gör mig glad. Dessutom känns det nyttigt med ägget på sidan. Portionen är också enorm! Vad äter ni helst när ni äter lunch ute?

2 kommentarer

  • on g

    This is a very good tip particularly to those new to the blogosphere.
    Brief but very precise information… Thanks for sharing this
    one. A must read post!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 7 =