Uncategorized

N A K E N C H O C K !

Klicka här och se superexklusiva bilder på mig utan kläderna på. 

KLICK KLICK KLICK!
Och så hade jag typ tusen visningar under trettio minuter.. 

Eller inte nej för att jag är ju inte naken på bilderna. Jag har underkläder. Och det kan ju tyckas stötande med bilder på mig i bara underkläder sådär. Nu när det är vinter och allt. Vänta där emot några månader så är det helt plötsligt okej igen med bilder som visar hud. Då är det ju sommar och folk måste visa upp sina ärligt tillverkade sexpack.

Eller när folk är sjukt vältränade, då går det bra att visa upp sig med bara underkläder. Då är det ju sexigt. Nu om jag skulle lägga upp en halvporrig bild skulle jag bara vara vulgär och alldeles för vågad. Liksom, vem vill se en sån kropp? Vad är det att visa upp ens? Det här är något som stör skiten ur mig, så det här kommer vi att återkomma till. Men nu har jag lovat lite hud så lite hud är vad som skall levereras!

Jag tänker också visa upp mitt kommande sexpack i sommar. Eller ja, kanske nästa sommar, det gäller att ha realistiska förväntningar. Innan dess bjuder jag på före-bilder. Det är alltid roligare att följa någon och se deras förvandling om man vet vad dom har att jobba med.

Jag ska se om jag hittar en bild på hur jag såg ut efter jag fick min son och när jag skulle börja träna då, vilket är två år sedan, för det är nog lite förändring bara där. 

Jag har inte vägt mig. Jag har inte mätt mig. Jag har en
dotter som fyller 9 år snart.. Jag vill för hennes skull
inte vara en förebild som uppmuntrar vikthets. Där emot
är det häftigt att se kroppen förvandlas med träning!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =