Uncategorized

Minskat intag av koffein och socker?

Lovade mig själv att jag skulle sluta inmundiga så förbaskat mycket koffein. Så jag köpte koffeinfritt kaffe och drack max två koppar per dag. I nästan två månader.  Sen gick jag hemma och var trött och nyopererad.. Nu dricker jag mer kaffe än jag gjort på evigheter. Snacka om dålig karaktär! 

Börjar denna morgon med att göra ett bättre val – tar en kopp te. Jag dricker mitt te. När jag är klar känner jag att det är dags att sätta på en panna kaffe. Men gör ett till bättre val – sätter bara på fyra koppar istället för full panna som är tio.

Dessutom åt jag en massa godis igår. Idag ska vi på kalas och jag är inte tillräckligt motiverad för att ta med mig ett äpple och ba ”Nä men jag tar ett äpple istället för smörgåstårta, kakor och allt annat gott”.
Jag önskar att jag var så tråkig, men jag är inte det. Än. Hjälp!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + tio =