Uncategorized

Min tolvarmade bläckfisk hos barnspecialisten

Var med minionen på vårdcentralen och barnspecialisten i morse för att ta lite prover. Han är sjuk så ofta, känns som att febern kickar in varje fredag. Som att helg och sjukdom hör ihop. Jag har velat få det här ordentligt utrett, det känns inte normalt att han ska bli sjuk så ofta. Dock skall blodproverna helst tas när han är frisk. Men Colin får banne mig feber eller grönt snor varje gång vi har en tid där.

Idag kändes han varm. Igen. Men han hade ingen feber. Som tur va. 
Så nu håller vi tummarna för att proverna är bra men att dom liksom kan lista ut vad som gör att lilleman är sjuk så ofta. Han kanske bara är en sån där unge som är sjuk på helgerna, av oklar anledning, men jag vill ändå med säkerhet utesluta alla andra eventuella grejer.

Iaf, innan vi åkte dit skulle jag sätta på ett embla-plåster i armvecket. Så att nålsticket inte ska kännas. Sist genomskådade Colin oss dock i sista sekund och fick panik när han råkade titta på sitt armveck och han hade en nål i armen. Så denna gång fick han minst lika mycket panik bara han såg det förberedande plåstret. 
Har du brottats med en påtänd tolvarmad bläckfisk på tre ton någon gång? Ungefär samma sak är det att försöka hålla still en tvååring som ska få plåster på armvecket. Just sayin’.

Böcker om dinosaurier. Bästa som finns!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − åtta =