Uncategorized

Lars Kepler – Kaninjägaren

I torsdags köpte jag den senaste av Lars Kaplers böcker på bokrean. Kaninjägaren heter den.
Deras böcker är så sjukt spännande. Stundtals tänker jag att jag inte vill läsa vidare, jag måste gå upp och kontrollera så att dörren är låst, känna så att alla fönster är stängda och sen bädda ner mig igen i någon filt eller så. 
Jag började läsa i fredags. Och sen har jag inte gjort så mycket annat i helgen. Visst har jag lekt med Colin, lagat och ätit mat och sovit och sådär.. Men den mesta tiden har jag suttit med nästan ner i den här boken. Kan inte släppa den ifrån mig.. 

Har ni läst Kepler? Kanske till och med alla böckerna?
Vad tyckte du?
Eller läser ni inte böcker? I så fall varför?
Jag tror att den enda gången jag faktiskt bara gör något för mig är när jag bara struntar i det andra och sätter mig med en bok. Det händer i perioder och absolut inte så ofta som jag kanske skulle vilja. Men det är skönt med en paus ibland. 
Under tiden jag läste Keplers förra bok och under en ganska lång period efter vågade jag inte gå omkring inne hemma med lamporna tända om det var mörkt ute. Haft nojja om det förut, eftersom att en inte ser ut genom fönstret då. Tänker även fortfarande tillbaka på första boken och ryser.. Läskigt, spännande, och fängslande. Enligt min åsikt. 
Ja jag blir så här glad av en bok! 

Det är korta kapitel i böckerna. Något jag tycker är toppen!
Det hinner hända en massa i varje kapitel och inget är
någonsin utdraget eller tråkigt.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 1 =