Skogsmulle

Kelas plantskola del -15

Fick ett infall på morgonen. Planterade granatäpplekärnor och citronkärnor. Enligt google kan man göra på en massa olika sätt, så jag tar det enklaste och planterar old style.

Nu står alla mina planeringsprojekt på golvet och myser på golvvärmen, men där är det inte superbra ljus. Så därför tänker jag att jag måste införskaffa mig en provisorisk hylla en stund så att bebisarna kommer upp i fönsterhöjd och får smaska dagsljus.

Helst av allt skulle jag såklart ha ett stort växthus. Ett sånt där riktigt orangeri kanske, som sitter ihop med huset och där jag kan sitta och prata med mina växter, läsa böcker och dricka kaffe i lugn och ro. Det skulle vara livskvalitet deluxe det. Gärna med ett tillhörande hus på landet. Lagom stor tomt så man kan ha lite potatisodlingar och plats för att spela fotboll och kubb och sådär. Och när jag säger landet menar jag i princip en gömd skogsdunge max två mil ifrån stan.

Tills jag får mitt riktiga växthus så gör jag små egna kreationer till bebisarna. Denna ägglåda innehållande citronerna får sen bo i en plastpåse på golvet. Då blir det förhoppningsvis lite växthuskänsla inne i plastpåsen och fröna trivs och börjar gro.

Har ni börjat för-så något till våren? I så fall vad? Ge mig gärna tips på saker så jag inte misslyckas i år igen! Tänkte sätta fart med tomaterna, har sparat mjölkkartonger ett tag nu så jag har nåt att plantera i. Planterar ni i något smart? Ge mig alla tipsen då. Älskar smarta tips!

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 16 =