Milf-morsan,  Skönhetsrutiner

Kaffesump, så sexigt är det!

Fick feeling och drabbades av ett plötsligt infall. Bokade in spraytan imorgon. Aldrig testat innan, och vet egentligen inte varför jag vill piffa till mig. Det är ofta så med infall att jag får ett plötsligt begär att göra nåt knäppt och så måste det ske helst på sekunden. Nånstans bak i mitt lilla huvud hörde jag en röst som sa att jag skulle slippa sminka mig om jag var brun i ansiktet.. Vi får väl se hur det blir med den saken.

Anywho, enligt instruktionerna skall en gå bananas med bodyscrub innan. Ganska självklart, förstås, för en vill ju inte smeta färg på gammal hud och sådär. Grejen är bara den att jag inte äger en bodyscrub. För att jag har i princip aldrig testat att skrubba min kropp med nåt. Jag vet, jättekonstigt, det har väl typ alla som en stående punkt i veckans skönhetsrutiner?! Inte jag inte, jag är så obra på att ta hand om min kropp med smörj och sånt att jag nästan (men bara nästan) skäms över det.

Anywho igen, om vi nu ska hålla oss till ämnet.. Jag vevade ihop en egen skrubb. Blandade olivolja, socker och kaffesump. Cirklade in smörjan över hela kroppen så noga jag bara kunde enligt instruktionerna.

Och nu till det knäppa:
När jag stod där insmord med kaffesump, olja och socker och luktade avdankat morgonkaffe så kände jag mig ändå lite sexig. Kladdig, mjuk och len. Tänkte precis ropa på Mathias för att visa upp min ”sexiga” kropp när han stack in huvudet genom dörren och fick syn på mig. Han stannade tvärt upp, stirrade storögt och undrade ”vad fan jag höll på med”, och det hördes mycket väl på tonvalet att jag inte alls uppfattades som sådär het som jag kände mig. Han såg visst ett nerkladdat badrum och en brunprickig naken sambo mitt i kaoset.

Nu när jag ser bilderna jag tog så inser jag att det kanske inte alls var vidare sexigt.
Men jag blev mjuk som en bebisrumpa på hela kroppen i alla fall. Jävligt amazing faktiskt! Det här ska jag göra oftare.

Vidare uppstod ett nytt problem:
Det står också i instruktionerna att en INTE skall smörja in sig innan. Inte ens dagen innan. Och ärligt talat, jag har djupskrubbat olivolja på hela kroppen. Jag gissar lite löst att det nog räknas som att smörja in sig? Inget att göra åt nu, jag får åka dit imorgon och hoppas på bra resultat ändå.

Frågor som dyker upp:
Vad har en för underkläder på sig? Eller är en naken?
Vad sjutton ska jag roa mig med i åtta timmar när jag är ”kladdig” men inte får duscha av mig än?
Kommer jag att lukta som en hel fabrik med brun-utan-sol?
Vad fan har jag givit mig in på?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × två =